Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Swipe en betalingsverwerker maken directe DeFi leningen met Visa betaalkaart mogelijk

Swipe, een cryptocurrency debit card provider, heeft onlangs zijn diensten uitgebreid. In samenwerking met betalingsprovider Marqeta wordt er een naast een nieuwe token een Visa kaart gelanceerd. De kaart kan gebruikt worden om direct DeFi leningen mee af te sluiten.

De nieuwe kaart, die ook wel  “LendFi Visa Card” genoemd wordt, zal uitrollen voor de grootste crypto exchanges en maakt het mogelijk om vrijwel directe DeFi leningen af te sluiten. De kaart is geïntegreerd in de LendFi app. Bij lancering van de app zal het Compound protocol gebruikt worden.

- Advertentie -

Het nieuwe blockchain leenplatform keurt leningen goed en stort ze op de accounts van gebruikers. In de app is het ook mogelijk stablecoins te gebruiken middels de kaart. Momenteel kunnen alleen inwoners van de Verenigde Staten gebruik maken van de virtueel gedistribueerde LendFi kaart. De leningen kunnen worden afgesloten met de app nadat de verificatie procedure doorlopen en goedgekeurd is. Naast het virtuele exemplaar kan er ook een fysieke kaart besteld worden, de kaart biedt ook een 4% cashback op alle aankopen die gedaan worden.

Cryptocurrency leningen zijn het meest essentiële onderdeel in de DeFi sector. In tegenstelling tot het traditionele systeem is er voor een DeFi lening geen tussenpersoon nodig. De leningen worden uitgegeven met behulp van distributie systemen en gedecentraliseerde applicaties.

Dit nieuws verscheen gisteren al in ons aankondigingen kanaal op Telegram kanaal. Wil jij continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van DeFi probeer onze Members omgeving dan 30 dagen gratis!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.067,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.115,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.170,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.170,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.252,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.067,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.115,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.170,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.170,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.252,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...