Max ten Hoedt
22/03/2024 09:44 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/03/2024 09:44

Telegrams Toncoin gaat miljoenen crypto weggeven aan gebruikers

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Telegrams Toncoin gaat miljoenen crypto weggeven aan gebruikers

Foto: rafapress/Shutterstock

Toncoin (TON), de cryptomunt gekoppeld aan het chatnetwerk Telegram, kondigt een uniek evenement aan: het eerste ‘seizoen’ van community rewards gaat van start. Dit initiatief biedt gebruikers de kans om door deelname TON te verdienen

Op 1 april begint het eerste seizoen en wordt volgens het blogartikel 115 miljoen dollar aan Toncoins weggegeven. TON is de munt van The Open Network, een blockchain die oorspronkelijk werd gestart door Telegram.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

30 miljoen crypto tokens voor het grijpen

The Open Network Foundation, ontwikkelaar van de TON blockchain, lanceert een campagne waarin maandelijkse beloningen te verdienen zijn. Door middel van opdrachten in verschillende velden van het platform worden de eigen Toncoins uitgedeeld aan gebruikers. In totaal gaat het om 30 miljoen tokens met een waarde van ongeveer 115 miljoen dollar.

Er zijn meerdere velden waarin deze coins te winnen zijn. Het prijzengeld is dan ook over deze velden verdeeld. Het grootste deel gaat naar liquidity pool boosts, beloningen voor het openen van nieuwe projecten, en mining, respectievelijk 40 en 38 miljoen dollar. 

22 miljoen dollar aan TON wordt verdeeld middels airdrops en quests. Airdrops zijn ‘pakketjes’ die willekeurig worden uitgedeeld aan gebruikers. De quests zijn sterk variërende opdrachten, uit te voeren in TON Society. Met deze quests verdienen gebruikers ook Soul Bound Tokens, een niet-te-verhandelen on-chain valuta die “nog weleens van pas kunnen komen in de toekomst”.

De laatste 15 miljoen dollar aan tokens wordt prijzengeld van The League, een toernooi dat maandelijks winnaars en verliezers kent. Verliezers degraderen naar een lagere ‘League’, terwijl winnaars promoveren én een prijs krijgen.

Advertentie

Beursgang Telegram brengt goed nieuws voor TON

De laatste tijd stijgt de Toncoin sterk in waarde. De waarde van Toncoin is sterk gestegen sinds Pavel Durov, CEO van Telegram, in The Financial Times aankondigde plannen te hebben voor een beursgang van zijn bedrijf

Oorspronkelijk werd The Open Network opgezet door Telegram. In 2020 heeft het bedrijf echter afstand genomen van het project, nadat een aanklacht door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) binnenkwam over het illegale initial coin offering.

Sindsdien is het project onafhankelijk en wordt het onderhouden door een community van zelfstandige bijdragers. De 30 miljoen uitgedeelde tokens zijn dan ook als beloning voor dezelfde community. 

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie