Home Nieuws Altcoin nieuws Tether (USDT) blijft maar groeien, maakt op 1 dag $150 miljoen nieuwe...

Tether (USDT) blijft maar groeien, maakt op 1 dag $150 miljoen nieuwe USDT aan

Stablecoin tether (USDT) heeft de afgelopen maand ruim $1 miljard aan tokens gedrukt waardoor de totale marktkapitalisatie nu bijna de $16 miljard overstijgt. Afgelopen dinsdag werd er $150 miljoen bijgedrukt waardoor de token zijn weg voortzet om de op twee na grootste cryptocurrency ter wereld te worden.

- Advertentie -

Ethereum (ETH) huisvert momenteel het grootste deel van USDT, mede dankzij het grote aantal DeFi-applicaties waarin USDT gebruikt kan worden. Ook TRON (TRX) heeft een groot deel en is goed voor zo’n $4,5 miljard. De toename van Tether op TRON was de afgelopen maand significant, mogelijk door de lage fees in vergelijking met Ethereum.

De flinke toename in het aanmaken van nieuwe USD tokens suggereert dat de vraag naar de tokens flink stijgt. Deze vraag komt voornamelijk vanuit China, maar ook reguliere beleggers gebruiken de digitale versie van de dollar veel om bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies te kopen via cryptocurrency exchanges.

Het aantal USDT op de markt groeit snel. Op CoinMarketCap is te zien hoe Tether begin dit jaar nog zo’n $4 miljard aan USDT had aangemaakt. Nu is dat maar liefst $15,9 miljard, een toename van meer dan $10 miljard.

Tether_USDT_Marktkapitalisatie
Tether (USDT) marktkapitalisatie (Blauwe lijn)

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.361,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.108,20 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.152,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€14.160,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.200,30 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...