Kevin Schijven Kevin Schijven
31/05/2021 06:07 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/05/2021 06:07

Tiger King Joe Exotic lanceert eigen crypto op Ethereum (ETH): TKING

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Tiger King Joe Exotic lanceert eigen crypto op Ethereum TKING

Joe Exotic, bekend van de Netflix serie ‘Tiger King,’ lanceerde onlangs zijn eigen cryptocurrency: de Tiger King (TKING) token.

Exotic, echte naam Joseph Maldonado-Passage, maakte vorig jaar naamsbekendheid met de Netflix serie als de excentrieke eigenaar van een tijgerfokkerij en zijn rivaliteit met Carole Baskins, CEO van Big Cat Rescue.

De Tiger King zit momenteel in de gevangenis. Hij werd begin dit jaar veroordeeld voor 22 jaar celstraf voor de (mislukte) poging om een huurmoordenaar op Baskin af te sturen. Ook werd hij veroordeeld voor 17 verschillende misdaden tegen dieren. Het ziet er nu naar uit dat deze rivaliteit overslaat naar de crypto-wereld. Baskin lanceerde enkele weken geleden al een eigen crypto: CAT.

 “We zullen Carole nooit laten winnen! Vind je innerlijke tijger terwijl Joe, TKING en zijn juridische team de comeback van de eeuw maken! We zullen de eerste tijger op de maan landen om Joe te bevrijden! Team Joe voor de overwinning!”

Aldus een statement op de website van de nieuwe crypto. De Tiger King token is deflatoir met een zogeheten burn rate van 2% op elke transactie. Er bestaan een biljoen TKING tokens waarvan 35% al is vernietigd.

TKING is sinds afgelopen week beschikbaar via de Ethereum (ETH) decentrale cryptocurrency-exchange (DEX) Uniswap, maar de koers stortte na lancering gelijk in. Vandaag zien we echter een opleving en staat TKING 50% in de plus.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie