Rico Engelbarts
13/10/2019 14:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/10/2019 14:45

TON reageert op aanklacht van de SEC, uitstel lancering Telegram’s cryptocurrency een optie

icon-altcoins
Altcoin nieuws
TON reageert op aanklacht van de SEC, uitstel lancering Telegram’s cryptocurrency een optie

Foto: Sergei Elagin/Shutterstock

De ontwikkelaars van Telegram Open Network (TON) hebben gereageerd op de rechtszaak die de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) onlangs tegen het project heeft aangespannen. Zo overweegt het team om de lancering van de cryptocurrency uit te stellen.
Crypto Insiders berichtte al eerder over deze aanklacht van de SEC, waarin onder andere de eis om te stoppen met het “doorlopend illegaal aanbieden van effecten in de vorm van digitale activa” staat. De hoorzitting is op 24 oktober, vlak voor de geplande lancering van hun cryptocurrency.
Het Telegram Open Network verduidelijkt de situatie met de SEC in een brief aan hun beleggers en praat over mogelijke oplossingen voor het probleem waaronder het uitstellen van de lanceringsdatum van de TON-cryptocurrency.
In de brief staat dat de ontwikkelaars de afgelopen achttien maanden actief hebben samengewerkt met de SEC en dat ze feedback hebben ontvangen over de TON-blockchain. Het besluit van de SEC heeft hen echter verrast:

We waren verbaasd en teleurgesteld dat de SEC ervoor koos om de zaak onder deze omstandigheden aan te spannen en we zijn het niet eens met de rechtspositie van de SEC.

Momenteel zoeken de ontwikkelaars van TON, samen met hun adviseurs, de beste oplossing voor de situatie. Zo stelt de brief verder:

We blijven evalueren wat de beste manier is om de situatie op te lossen in het belang van de betrokken partijen, inclusief maar niet beperkt tot het beoordelen of we de lanceringsdatum uit moeten stellen.

Het is dus mogelijk dat Telegram ervoor kiest om de lancering van zijn cryptocurrency uit te stellen. Later zal mogelijk meer informatie bekend worden of Telegram ervoor kiest dit te doen.
Crypto Insider David meldt dat de koers van bitcoin (BTC) zich momenteel op dun ijs begeeft. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie