TON reageert op aanklacht van de SEC, uitstel lancering Telegram’s cryptocurrency een optie

De ontwikkelaars van Telegram Open Network (TON) hebben gereageerd op de rechtszaak die de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) onlangs tegen het project heeft aangespannen. Zo overweegt het team om de lancering van de cryptocurrency uit te stellen.

Crypto Insiders berichtte al eerder over deze aanklacht van de SEC, waarin onder andere de eis om te stoppen met het “doorlopend illegaal aanbieden van effecten in de vorm van digitale activa” staat. De hoorzitting is op 24 oktober, vlak voor de geplande lancering van hun cryptocurrency.

Het Telegram Open Network verduidelijkt de situatie met de SEC in een brief aan hun beleggers en praat over mogelijke oplossingen voor het probleem waaronder het uitstellen van de lanceringsdatum van de TON-cryptocurrency.

In de brief staat dat de ontwikkelaars de afgelopen achttien maanden actief hebben samengewerkt met de SEC en dat ze feedback hebben ontvangen over de TON-blockchain. Het besluit van de SEC heeft hen echter verrast:

We waren verbaasd en teleurgesteld dat de SEC ervoor koos om de zaak onder deze omstandigheden aan te spannen en we zijn het niet eens met de rechtspositie van de SEC.

Momenteel zoeken de ontwikkelaars van TON, samen met hun adviseurs, de beste oplossing voor de situatie. Zo stelt de brief verder:

We blijven evalueren wat de beste manier is om de situatie op te lossen in het belang van de betrokken partijen, inclusief maar niet beperkt tot het beoordelen of we de lanceringsdatum uit moeten stellen.

Het is dus mogelijk dat Telegram ervoor kiest om de lancering van zijn cryptocurrency uit te stellen. Later zal mogelijk meer informatie bekend worden of Telegram ervoor kiest dit te doen.

Crypto Insider David meldt dat de koers van bitcoin (BTC) zich momenteel op dun ijs begeeft. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
SATOS
€25.898,60 Kopen
1
Bitvavo
€25.454,50 Kopen
2
Litebit
€25.637,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
€25.700,10 Kopen
Meer nieuws

XRP, BNB, USDC en DOGE worden nu ondersteund op Pornhub

Pornhub, een zeer populaire pornografische website, ondersteunt nu ook XRP (XRP), Binance Coin (BNB), USD Coin (USDC) en Dogecoin (DOGE). Dat viel als eerst...

Bitcoin (BTC) whales en fundamentals tonen bullish beeld

De hoeveelheid aan bitcoin (BTC) wallets met meer dan 1.000 BTC erop, oftewel de zogeheten bitcoin-whales, is dit jaar hard toegenomen. Sinds de jaarwisseling hebben...

Bitcoin (BTC) koers na behoorlijke daling weer terug bij af, altcoins worden niet gespaard

De bitcoin (BTC) koers is de afgelopen 24 uur aardig teruggezakt nadat de bulls opnieuw niet door de weerstand bij $37.500 heen konden breken. De komende...

Polkadot (DOT) corrigeert na enorme stijging, maar deze aankondigingen kunnen de koers weer doen opleven

Onlangs was op Crypto Insiders te lezen dat Polkadot (DOT) nu de vierde grootste cryptocurrency is qua marktkapitalisatie. De DOT koers was in drie weken...

Bitcoin wordt vooral illegaal gebruikt, zegt nieuwe Amerikaanse minister van Financiën, maar klopt dat wel?

Janet Yellen, de aankomende Amerikaanse minister van Financiën, noemt cryptocurrencies als bitcoin (BTC) “bijzonder zorgelijk” en zegt dat ze voornamelijk gebruikt worden voor illegale...

Ripple medeoprichter Jed McCaleb dumpt miljoenen XRP ondanks rechtszaak

Jed McCaleb, medeoprichter van Ripple en Mt. Gox, is weer begonnen met het dumpen van grote hoeveelheden XRP (XRP) op de markt. McCaleb verkocht in...