Kevin Schijven Kevin Schijven
07/07/2019 15:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/11/2023 09:56

TRON meer dan 500 dApps en 700.000 gebruikers, Justin Sun onder vuur omtrent piramidespel

icon-altcoins
Altcoin nieuws
tron_meer_dan_500_dapps_en_700000_gebruikers_justin_sun_onder_vuur_omtrent_piramidespel

Foto: Morrowind/Shutterstock

Volgens een nieuw rapport van dApp Review, gepubliceerd op 5 juli op Medium, heeft het TRON-netwerk nu meer dan 500 gedecentraliseerde apps (dApps) die door meer dan 700.000 mensen gebruikt worden.


Er zijn zeven nieuwe dApps de afgelopen week verschenen op de TRON blockchain wat het totaal op 502 brengt. Volgens het rapport is TRON met 710.700 gebruikers, in de eerste helft van 2019, concurrenten Ethereum en EOS voorbij gestegen. Tevens zijn er op TRON 53 meer nieuwe dApps in 2019 verschenen dan op Ethereum.


De blogpost op Medium noemt een paar van de dApps die de afgelopen zijn toegevoegd aan het platform, waaronder een simpel spel waar gebruikers beloond worden met TRON (TRX) als zij het juiste nummer raden en een spellenplatform voor verscheidene bordspellen als schaak en dammen genaamd TRON Boardgames.
Vorige week kwam Justin Sun, CEO van de TRON foundation, onder vuur te liggen. Sun werd in China beschuldigd van het houden van een zogenaamde Ponzi-piramidespel. TRON heet “Wave Field” in China en de groep scammers, genaamd de Wave Field Super Community, had zo’n 200 miljoen Chinese yuan, oftewel ongeveer $30 miljoen opgehaald, voordat het plotseling verdween.
Justin Sun zou meerdere malen direct gevraagd zijn naar het piramidespel maar gaf in eerste instantie geen antwoord. Pas op 5 juli plaatste hij een waarschuwing op Twitter:


Volgens critici was dat een beetje te laat aangezien het piramidespel naar verluidt geleid heeft tot de zelfmoord van een van de Chinese investeerders.
Op 8 juli gaat de TRON foundation BitTorrent Speed lanceren. BitTorrent Speed beloont BitTorrent gebruikers met de BitTorrent Token (BTT) in ruil voor bandbreedte. Justin Sun is van plan op maandag 8 juli een ask me anything (AMA) sessie te houden omtrent BitTorrent Speed:


Op 25 juli staat een etentje gepland met Justin Sun en investeringslegende Warren Buffett, een van de rijkste mensen op aarde. Justin Sun had het etentje gewonnen in een liefdadigheidsveiling met een bod van zo’n $4,6 miljoen.


TRON (TRX) is, op het moment van schrijven, de tiende grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. De prijs van tron schommelt de afgelopen maand tussen de $0,03 en $0,04.
Heb je zondag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement