Kevin Schijven Kevin Schijven
13/06/2019 14:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/06/2019 14:50

Justin Suns lunch met Warren Buffett verhuist naar Silicon Valley

Nieuws
TRON's Justin Sun had eindelijk zijn meeting met Warren Buffett van $4,5 miljoen

Foto: Morrowind/Shutterstock

Justin Sun, CEO van de TRON foundation, heeft de tijd en bestemming bekendgemaakt voor zijn etentje met investeringslegende Warren Buffett. Dat meldt hij op 12 juni op Twitter:


Elk jaar organiseert de GLIDE foundation een liefdadigheidsveiling waarmee men een lunch met Warren Buffett, een van de allerrijkste mensen op aarde, kan winnen. Vorige week bleek dat Justin Sun de veiling gewonnen had met een recordbrekend bod van $4,6 miljoen.
Normaal gesproken wordt de lunch elk jaar gehouden in New York, maar deze keer de lunch plaatsvinden in het bekende Silicon Valley dichtbij San Francisco in Californië. Het etentje staat gepland op 25 juli.
Het is bekend dat Warren Buffett geen voorstander is van bitcoin (BTC) of cryptocurrencies in het algemeen. De Oracle of Omaha zei voorheen dat bitcoin geen echte waarde heeft, een gokmiddel is en noemde het “rattengif in het kwadraat”.
In een interview met Yahoo Finance zegt Justin Sun dat hij niet het gesprek wil aangaan om TRON te verkopen maar om Warren Buffett te overtuigen van de voordelen van cryptocurrencies en blockchain-technologie:

We willen dat deze lunch een brug vormt tussen de cryptocurrency-gemeenschap en de traditionele investeerder. Het is misschien onrealistisch om Warren Buffett, in slechts drie uur tijd, te overtuigen om cryptocurrencies te kopen. Maar we willen hem de recente voortgang van cryptocurrency en blockchain-technologie laten zien. Het gaat niet alleen om Tron zelf, het gaat om crypto en blockchain, de hele industrie.

Warren Buffett liet al eerder weten dat hij zich verheugd op de lunch met Justin Sun:

Ik ben blij met het feit dat Justin de lunch heeft gewonnen en ik kijk er naar uit om hem en zijn vrienden te ontmoeten. We gaan een leuke tijd hebben en GLIDE zal zijn bijdrage gebruiken om vele duizenden mensen te helpen.

Justin Sun mag zeven gasten meenemen naar het etentje. Hij heeft prominente figuren als Changpang Zhao, CEO van Binance, Vitalik Buterin, CEO van Ethereum en Charlie Lee, CEO van de Litecoin foundation uitgenodigd. Changpeng Zhao heeft echter al afgezegd.
TRON (TRX) is momenteel de 12e grootste cryptocurrency op de markt qua marktkapitalisatie.
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Kevin Schijven is sinds mei 2018 werkzaam bij Crypto Insiders en vervult daar de rol van (eind)redacteur. Met een achtergrond in ICT en bedrijfskunde, gevolgd door rechten en criminologie aan de Vrije Universiteit, brengt hij een unieke mix van vaardigheden mee. Zijn interesse in cryptocurrency ontstond door de potentie om een bedrijf op te bouwen rond nieuwe technologie. Kevin heeft inmiddels duizenden artikelen geschreven en is gespecialiseerd in het laatste crypto nieuws.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Advertentie
crypto-insiders-icon