Home Nieuws Justin Suns lunch met Warren Buffett verhuist naar Silicon Valley

Justin Suns lunch met Warren Buffett verhuist naar Silicon Valley

- Advertentie -

Justin Sun, CEO van de TRON foundation, heeft de tijd en bestemming bekendgemaakt voor zijn etentje met investeringslegende Warren Buffett. Dat meldt hij op 12 juni op Twitter:

Elk jaar organiseert de GLIDE foundation een liefdadigheidsveiling waarmee men een lunch met Warren Buffett, een van de allerrijkste mensen op aarde, kan winnen. Vorige week bleek dat Justin Sun de veiling gewonnen had met een recordbrekend bod van $4,6 miljoen.

Normaal gesproken wordt de lunch elk jaar gehouden in New York, maar deze keer de lunch plaatsvinden in het bekende Silicon Valley dichtbij San Francisco in Californië. Het etentje staat gepland op 25 juli.

Het is bekend dat Warren Buffett geen voorstander is van bitcoin (BTC) of cryptocurrencies in het algemeen. De Oracle of Omaha zei voorheen dat bitcoin geen echte waarde heeft, een gokmiddel is en noemde het “rattengif in het kwadraat”.

In een interview met Yahoo Finance zegt Justin Sun dat hij niet het gesprek wil aangaan om TRON te verkopen maar om Warren Buffett te overtuigen van de voordelen van cryptocurrencies en blockchain-technologie:

We willen dat deze lunch een brug vormt tussen de cryptocurrency-gemeenschap en de traditionele investeerder. Het is misschien onrealistisch om Warren Buffett, in slechts drie uur tijd, te overtuigen om cryptocurrencies te kopen. Maar we willen hem de recente voortgang van cryptocurrency en blockchain-technologie laten zien. Het gaat niet alleen om Tron zelf, het gaat om crypto en blockchain, de hele industrie.

Warren Buffett liet al eerder weten dat hij zich verheugd op de lunch met Justin Sun:

Ik ben blij met het feit dat Justin de lunch heeft gewonnen en ik kijk er naar uit om hem en zijn vrienden te ontmoeten. We gaan een leuke tijd hebben en GLIDE zal zijn bijdrage gebruiken om vele duizenden mensen te helpen.

Justin Sun mag zeven gasten meenemen naar het etentje. Hij heeft prominente figuren als Changpang Zhao, CEO van Binance, Vitalik Buterin, CEO van Ethereum en Charlie Lee, CEO van de Litecoin foundation uitgenodigd. Changpeng Zhao heeft echter al afgezegd.

TRON (TRX) is momenteel de 12e grootste cryptocurrency op de markt qua marktkapitalisatie.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...