Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

TRON neemt voormalig SEC-functionaris in dienst, koers stijgt met 20%

De cryptocurrency TRON heeft zijn allereerste chief compliance officer aangenomen. Het lijkt hiermee een stap in de richting van een betere naleving van de wetgeving te zetten. Daarbij lijkt de nieuwe CCO uitermate geschikt te zijn voor die taak.

David Labhart, de nieuwe CCO, is namelijk een voormalig functionaris van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De SEC is de toezichthouder van de effectenmarkten in de Verenigde Staten, en veel crypto-bedrijven kijken naar het agentschap, in afwachting van nieuwe regelgeving voor de crypto-markt.

- Advertentie -

Dat TRON een voormalig functionaris als CCO aanneemt lijkt dus een slimme zet. Ook crypto-beleggers leken het daar mee eens te zijn, met de TRON koers op een zeker moment 20% in de plus. De koers is vervolgens iets teruggezakt, maar netto steeg TRON met 16%.

De crypto-markt herstelt langzaam van de enorme duik die de markt eind 2018 maakte. Op dit moment lijkt TRON er echter het beste voor te staan. De cryptocurrency is zeer actief bezig om te blijven groeien, met bijvoorbeeld de overname van BitTorrent vorig jaar en nu het in dienst nemen van zijn eerste CCO.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.320,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.373,06 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.383,44 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.385,34 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.435,16 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...