tron_neemt_voormalig_SEC-functionaris_in_dienst_koers_stijgt_met_20_procent

TRON neemt voormalig SEC-functionaris in dienst, koers stijgt met 20%

De cryptocurrency TRON heeft zijn allereerste chief compliance officer aangenomen. Het lijkt hiermee een stap in de richting van een betere naleving van de wetgeving te zetten. Daarbij lijkt de nieuwe CCO uitermate geschikt te zijn voor die taak.

David Labhart, de nieuwe CCO, is namelijk een voormalig functionaris van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De SEC is de toezichthouder van de effectenmarkten in de Verenigde Staten, en veel crypto-bedrijven kijken naar het agentschap, in afwachting van nieuwe regelgeving voor de crypto-markt.

Dat TRON een voormalig functionaris als CCO aanneemt lijkt dus een slimme zet. Ook crypto-beleggers leken het daar mee eens te zijn, met de TRON koers op een zeker moment 20% in de plus. De koers is vervolgens iets teruggezakt, maar netto steeg TRON met 16%.

Advertentie

De crypto-markt herstelt langzaam van de enorme duik die de markt eind 2018 maakte. Op dit moment lijkt TRON er echter het beste voor te staan. De cryptocurrency is zeer actief bezig om te blijven groeien, met bijvoorbeeld de overname van BitTorrent vorig jaar en nu het in dienst nemen van zijn eerste CCO.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€8.218,90 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€8.116,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€8.147,52 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€8.168,10 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€8.186,79 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€8.197,34 Kopen
Laatste nieuws