Rico Engelbarts
21/01/2019 18:43 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/01/2019 18:43

Tron neemt voormalig SEC-medewerker in dienst

icon-altcoins
Altcoin nieuws
justin_sun_spreekt_tijdens_evenement_over_Tron

De oprichter van Tron, Justin Sun sprak tijdens de NiTron Summit in San Francisco over onder andere de uitdagingen van het ondernemerschap. Tijdens dat evenement probeerde hij iedereen er daarnaast van te overtuigen dat zijn cryptocurrency absoluut geen oplichting is.
Zo heeft het team onlangs haar eerste compliance officer in dienst genomen. Wat interessant is, is dat het gaat om een voormalig SEC-medewerker. Verder zei Sun over Tron’s pogingen om aan regelgeving te voldoen:

We willen ervoor zorgen dat we in de toekomst niet alleen volledig voldoen aan de regels in de Verenigde Staten, maar ook in China, Korea en Japan. Blockchain is als een nieuw besturingssysteem. We geloven dat de wereld de blockchain moet omarmen. En we zijn erg optimistisch over hoe het zal worden gereguleerd.

Het voornaamste doel van Sun is om crypto en blockchain mainstream te maken. Dit hoopt hij te bereiken door onder andere projecten als BitTorrent Token te lanceren. Dat project werd onlangs gelanceerd op Binance Launchpad, waar het ondersteuning krijgt om te groeien.
Sun sprak daarnaast over de mogelijkheid om videospellen op de blockchain te zetten. Volgens hem geeft dit de controle terug aan de spelers en ontwikkelaars. Zo zei hij:

Je kan je eigen characters hebben en deze verhandelen met andere spelers. Daarnaast krijgen de ontwikkelaars meer inspiratie omdat ze meer controle over hun spellen krijgen. Ontwikkelaars hoeven geen tussenpersoon zoals Google of Apple meer te betalen om hun spel te verspreiden onder gamers.

Toch is niet alles geweldig wat uit de koker van Tron komt. In juni 2018 werd bekend dat Tron aardig wat codes heeft gekopieerd van andere crypto-projecten. Om de sporen daarvan te verbergen gaf het Tron-team alle bestanden nieuwe namen. Volgens Sun ging het hier echter om een misverstand. Daarnaast zou het BitTorrent-project volgens een voormalig bestuurslid van Tron nooit op de Tron blockchain kunnen werken, vanwege de grote hoeveelheid transacties.
Wel is duidelijk dat Sun, en daarmee Tron, zich sterk inzet om volledig te voldoen aan de wetgeving. Ook de mogelijkheid om videospellen op de blockchain te zetten heeft potentie. Al met al blijft het moeilijk te voorspellen waar Tron over een jaar zal staan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
bitcoin miners stappen over naar kaspa 95% meer winst
Bitcoin houders stappen massaal over naar KASPA (KAS): 95% meer winst
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Advertentie