Discussier met alle crypto insiders via Telegram

TRON (TRX) 4.0 aangekondigd, privacy een belangrijk onderdeel van het nieuwe netwerk

TRON (TRX) heeft zaterdag de datum van de langverwachte update aangekondigd via een aankondiging van de TRONZ Foundation. De update TRON 4.0 komt naar verwachting uit op 7 juli en komt met een nieuwe privacyfunctie genaamd zk-SNARKs.

“Dit zal de eerste keer in de geschiedenis zijn dat zk-SNARKs zullen worden geïmplementeerd op een blockchain aangedreven door smart contracts”, aldus de aankondiging.

- Advertentie -

Verder willen ze met de update ook ervoor zorgen dat blocks sneller bevestigd worden en dat er cross-chain bevestigingen kunnen worden gegeven. Daarnaast implementeren ze ook enterprise-grade maatwerkoplossingen voor bedrijven wat “Een grote stap om meer bedrijven op het blockchain-platform te krijgen” is, stond er in de aankondiging.

Op Twitter gaf Justin Sun, de oprichter van TRON, aan dat “de lancering een definitief moment zal markeren voor de geschiedenis en evolutie van #TRON blockchain”.

zk-SNARKs gebruikt dezelfde privacytechnologie als de ZCash blockchain, en heeft zelfs de code geheel gekopieerd van ZCash. Deze technologie zorgt er bijvoorbeeld voor dat transactie geplaatst kunnen worden zonder dat er info hoeft te worden gedeeld over bijvoorbeeld hoeveel geld er is verzonden.

Toch is TRON’s versie verschillend van ZCash aangezien TRON de transacties gaat doen met de TRX crypto, echter zijn deze niet anoniem. De ontwikkelaars hebben in plaats hiervan gebruik gemaakt van smart contracts waarmee de transactie beschermd is. Dit hebben ze toegevoegd na wereldwijde wet- en regelgeving. Dit is hoofdzakelijk ook de reden dat privacy zo groot onderdeel is van de update.

De koers van TRX steeg door het nieuws flink maar zakte later weer wat terug. Het platform kent daarnaast een stijgende lijn de afgelopen maanden. Er zijn 33% meer gebruikers op het platform sinds januari 2019. TRON 4.0 heeft een mooi moment uitgekozen aangezien Ethereum ook uit komt met de 2.0 update later dit jaar, en Cardano is zich klaar aan het maken voor de Shelly testnet. Deze platformen hebben allemaal 1 ding gemeen, en dat is dat het allemaal smart contract platformen zijn.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.523,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.523,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...