TRON’s Justin Sun speelt voor sinterklaas, geeft $20 miljoen en een Tesla weg

In wat een nieuwe social media stunt van Justin Sun, CEO van TRON (TRX), lijkt te zijn, geeft Sun maar liefst $20 miljoen weg. Daarnaast krijgt een gelukkige winnaar ook nog de sleutels van een gloednieuwe Tesla model 3!

- Advertentie -

Justin Sun is een van de weinige CEO’s binnen de cryptocurrency-wereld die op een effectieve manier gebruik weet te maken van social media. Elke stap die wordt gemaakt voor wat betreft de ontwikkeling van het TRON-platform wordt vastgelegd op zijn Twitterpagina. Daarnaast gebruikt hij Twitter als platform om zijn concurrenten, zoals Vitalik Buterin van Ethereum (ETH), te bashen.

En nu is het volgens Sun tijd om het succes van TRON en de BitTorrent token te vieren. Daarnaast is het ook reden voor een feestje aangezien TRON en de stablecoin USDT de samenwerking aan zijn gegaan. In het kader van dit succes geeft Sun $20 miljoen weg in de vorm van een airdrop. Daarnaast maken deelnemers ook nog eens kans op een Tesla Model 3.

Om het succes van #BTT & #USDT- #TRON te vieren, ben ik van plan een $20m gratis cash-airdrop te houden. Het goede nieuws – het gaat echt gebeuren, het slechte nieuws – ik kan besluiten om meer weg te geven! Als eerste wijs ik op 3/27 een willekeurige winnaar voor een #Tesla aan! Om mee te doen, volg mij en RT deze tweet! Simpel! #Blockchain”

Nadat meerdere mensen dachten Sun’s account gehackt was verzekerde hij in een tweede tweet dat dit niet het geval was: “Mijn eerste tweet was geen hack, #Tronics waardering is altijd echt!”, aldus Sun in een tweet.

Hoe de airdrop er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Mocht je mee willen doen, zorg dan dat je de tweet van Justin Sun voor 27 maart geliket en gedeeld hebt!

- Advertentie -

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.896,60 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€15.991,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.012,20 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€16.025,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.215,80 Kopen
Laatste nieuws

Bitcoin (BTC) prijs heeft op deze exchanges al zijn all-time high...

0
Het herstel dat bitcoin (BTC) afgelopen weekend inzette heeft de koers naar nieuwe hoogtes gebracht. Het brak de afgelopen uren zelfs op een aantal...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...