Timo Bult Timo Bult
15/03/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/03/2019 06:00

TRON’s Justin Sun speelt voor sinterklaas, geeft $20 miljoen en een Tesla weg

icon-altcoins
Altcoin nieuws
tron_justin_sun_speelt_voor_sinterklaas_geeft_20_miljoen_dollar_en_een_tesla_weg

Foto: Morrowind/Shutterstock

In wat een nieuwe social media stunt van Justin Sun, CEO van TRON (TRX), lijkt te zijn, geeft Sun maar liefst $20 miljoen weg. Daarnaast krijgt een gelukkige winnaar ook nog de sleutels van een gloednieuwe Tesla model 3!
Justin Sun is een van de weinige CEO’s binnen de cryptocurrency-wereld die op een effectieve manier gebruik weet te maken van social media. Elke stap die wordt gemaakt voor wat betreft de ontwikkeling van het TRON-platform wordt vastgelegd op zijn Twitterpagina. Daarnaast gebruikt hij Twitter als platform om zijn concurrenten, zoals Vitalik Buterin van Ethereum (ETH), te bashen.
En nu is het volgens Sun tijd om het succes van TRON en de BitTorrent token te vieren. Daarnaast is het ook reden voor een feestje aangezien TRON en de stablecoin USDT de samenwerking aan zijn gegaan. In het kader van dit succes geeft Sun $20 miljoen weg in de vorm van een airdrop. Daarnaast maken deelnemers ook nog eens kans op een Tesla Model 3.

Om het succes van #BTT & #USDT- #TRON te vieren, ben ik van plan een $20m gratis cash-airdrop te houden. Het goede nieuws – het gaat echt gebeuren, het slechte nieuws – ik kan besluiten om meer weg te geven! Als eerste wijs ik op 3/27 een willekeurige winnaar voor een #Tesla aan! Om mee te doen, volg mij en RT deze tweet! Simpel! #Blockchain”

Nadat meerdere mensen dachten Sun’s account gehackt was verzekerde hij in een tweede tweet dat dit niet het geval was: “Mijn eerste tweet was geen hack, #Tronics waardering is altijd echt!”, aldus Sun in een tweet.
Hoe de airdrop er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Mocht je mee willen doen, zorg dan dat je de tweet van Justin Sun voor 27 maart geliket en gedeeld hebt!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie