TRON CEO Justin Sun bespreekt BitTorrent token tijdens AMA-sessie

Op 28 februari heeft het TRON netwerk met succes een hard fork uitgevoerd. Het netwerk heeft de Odyssey 3.5 upgrade ondergaan die een aantal verbetering aan de blockchain toevoegt zoals multi-signature addresses.

Een dag daarvoor hield de CEO van TRON, Justin Sun, een ask me anything (AMA) sessie op de Binance English Telegram Group om een aantal vragen over TRON en BitTorrent te beantwoorden.

Eind januari verliep een initial coin offering (ICO) voor de BitTorrent token (BTT) op het Launchpad platform van cryptocurrency exchange Binance succesvol. Kort daarna hield het bedrijf een airdrop waarbij het een miljard BTT tokens weggaf onder tron (TRX) bezitters.

Tijdens de AMA-sessie gaf Justin Sun aan dat hij zich geen zorgen maakt over de populariteit van BitTorrent:

BitTorrent heeft een geweldige gebruikersgroep met bijna 100 miljoen actieve gebruikers over de hele wereld, en dit aantal is in de afgelopen 16 jaar van 2003 tot nu niet aanzienlijk veranderd of gedaald.

Daarom maak ik me geen zorgen over de populariteit ervan. BTT is heel anders dan sommige overdreven gehypte projecten op het internet die een zeer kort leven beschoren.

De TRON foundation is van plan elke maand tot en met 2025 een BTT airdrop te houden:

Dit is een programma om onze gebruikers vroeg toegang te geven tot ons product en hen aan te moedigen om ons voor de lange termijn te behouden.

We houden niet alleen airdrops onder TRX-houders, maar geven ook de BTT-token aan BitTorrent-gebruikers via de clients. We verwachten dat meer dan 100 miljoen actieve gebruikers te maken krijgen met cryptocurrency en de eerste die ze zullen ervaren zal BTT zijn.

Justin Sun is ervan overtuigd dat de BitTorrent token ideaal is om nieuwe mensen vanuit de BitTorrent wereld naar de cryptocurrency markt te trekken:

We leveren BTT als een mechanisme voor vroege toegang aan de 100 miljoen actieve gebruikers en de meesten daarvan zijn geen gebruikers van cryptocurrency. De 100 miljoen gebruikers zijn de beoogde gebruikers en zij delen veel overeenkomsten met crypto-gebruikers.

Ten eerste zijn ze geïnteresseerd in gedecentraliseerde technologieën en gebruiken ze peer-to-peer-technologie.

Ten tweede zijn de meeste BitTorrent-gebruikers mannen tussen 25 en 35 jaar oud, wat ook een groep is die erg geïnteresseerd is in cryptocurrency.

Daarom, wanneer de 100 miljoen gebruikers BTT-airdrops ontvangen, zullen ze zich beginnen af te vragen wat BTT is, en wat cryptocurrency is, en gaan ze op onderzoek.

Tevens werd Just Sun gevraagd waarom BittTorrent Speed ondersteund wordt door BTT in plaats van TRX:

Het BitTorrent-gebruikersbestand is enorm (~100M MAU), dus we kunnen niet genoeg TRX bieden om de economie op te starten zonder de waarde van TRX te verlagen.

TRX wordt gebruikt als een utility token op de TRON-blockchain (voor het aandrijven van smart contracts, het kiezen van SR’s, etc.) BTT is een utility token die wordt gebruikt voor de uitwisseling van bronnen (bandbreedte, opslag, enz.).

Het is erg belangrijk voor mij om BTT toegang te verlenen tot de TRON-gemeenschap en de TRX-houders te belonen, dus hebben we besloten om een 6-jarig programma te maken om 10% van het totale circulerende aanbod weg te geven via airdrops, wat vrij uniek is binnen de crypto-wereld. Hoe succesvoller BTT is, des te succesvoller TRX zal zijn. “

Als laatste werd de CEO nog gevraagd of hij verwacht dat millennials cryptocurrency en voornamelijk TRON zullen adopteren:

Ik denk dat millennials een van de grootste cryptogemeenschappen zullen worden. Crypto is de eigen valuta van het internet. Millennials zijn opgegroeid met internet en zijn daarom vanaf de wieg blootgesteld aan technologie en internet.

Oudere generaties moeten nog wennen aan het internet en zijn gewend om fiat te gebruiken. Uiteindelijk zullen millennials en latere generaties fiat-valuta als vreemd zien en cryptocurrency als normaal.

TRON is gericht op entertainment, wat een zeer belangrijke categorie is voor millennials en voor massale adoptie in het algemeen, en we zijn ook gericht op gebruikerservaring en gebruiksgemak, om dingen toegankelijk te maken voor een groot publiek.

Ethereum voerde onlangs op dezelfde dag een hard fork uit genaamd Constantinople.

Op een recente Chinese crypto-ranglijst kwam TRON hoog binnen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
SATOS
€25.497,30 Kopen
1
Bitvavo
€25.055,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
€25.262,70 Kopen
3
Litebit
€25.270,30 Kopen
Meer nieuws

XRP, BNB, USDC en DOGE worden nu ondersteund op Pornhub

Pornhub, een zeer populaire pornografische website, ondersteunt nu ook XRP (XRP), Binance Coin (BNB), USD Coin (USDC) en Dogecoin (DOGE). Dat viel als eerst...

Bitcoin (BTC) whales en fundamentals tonen bullish beeld

De hoeveelheid aan bitcoin (BTC) wallets met meer dan 1.000 BTC erop, oftewel de zogeheten bitcoin-whales, is dit jaar hard toegenomen. Sinds de jaarwisseling hebben...

Bitcoin (BTC) koers na behoorlijke daling weer terug bij af, altcoins worden niet gespaard

De bitcoin (BTC) koers is de afgelopen 24 uur aardig teruggezakt nadat de bulls opnieuw niet door de weerstand bij $37.500 heen konden breken. De komende...

Polkadot (DOT) corrigeert na enorme stijging, maar deze aankondigingen kunnen de koers weer doen opleven

Onlangs was op Crypto Insiders te lezen dat Polkadot (DOT) nu de vierde grootste cryptocurrency is qua marktkapitalisatie. De DOT koers was in drie weken...

Bitcoin wordt vooral illegaal gebruikt, zegt nieuwe Amerikaanse minister van Financiën, maar klopt dat wel?

Janet Yellen, de aankomende Amerikaanse minister van Financiën, noemt cryptocurrencies als bitcoin (BTC) “bijzonder zorgelijk” en zegt dat ze voornamelijk gebruikt worden voor illegale...

Ripple medeoprichter Jed McCaleb dumpt miljoenen XRP ondanks rechtszaak

Jed McCaleb, medeoprichter van Ripple en Mt. Gox, is weer begonnen met het dumpen van grote hoeveelheden XRP (XRP) op de markt. McCaleb verkocht in...