Rico Engelbarts
25/02/2019 13:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/02/2019 13:30

TRON voert hard fork eind februari uit, brengt multi-signature wallets

icon-altcoins
Altcoin nieuws
tron_voert_hard_fork_eind_februari_uit_brengt_multi-signature_wallets

Foto: Morrowind/Shutterstock

Justin Sun, de CEO van de TRON Foundation, onthult in een recent verschenen tweet dat de hard fork van het TRON-netwerk op 28 februari zal worden uitgevoerd. De upgrade zal onder andere multi-signature wallets toevoegen, maar ook kleinere updates om de beveiliging van het netwerk te verbeteren.

Vertaling: #TRON lanceert [versie] 3.5 hard fork upgrade op 28/2. Nieuwe functies: 1. Multi-sign [ature crypto wallets] en [account management tools], klaar voor gebruik door institutionele beleggers 2. Dynamische aanpassing van energie op basis van real-time netwerkprestaties 3. 50% hogere prestaties en res-gebruik 4. Betere virtual machine (VM) veiligheid, event server voor dApps.

TRON is een platform waarop gedecentraliseerde applicaties (dApps) ontwikkeld kunnen worden. Uit de gegevens over het aantal gebruikers dat het platform heeft, blijkt dat het officieel het meest gebruikte platform is. Zo heeft TRON meer gebruikers dan andere dApp-platforms zoals Ethereum en EOS.
De TRX-token, de native token van het platform, is op moment van schrijven $0,024 waard en staat op de 9e plek van de top 100 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Sun is echter niet bezig met de waarde van de token. Tijdens een interview met TheStreet zei Sun dat het “niet erg” is dat de waarde van zijn cryptocurrency zo laag is:

De meeste [legitieme blockchain] bedrijven zijn gericht op het creëren van een haalbare use case en de markt daarover in te lichten.

Daarnaast zei Sun dat de crypto-markt duidelijke richtlijnen nodig heeft die door alle landen in de wereld moeten worden toegepast. Dit zou volgens hem voor “legitimiteit en stabiliteit” op de markt zorgen, aangezien “ze mensen het vertrouwen geven dat ze niet worden opgelicht”.
De TRON Foundation is actief bezig met het uitbreiden van zowel het TRON-netwerk als de activiteiten van het blockchain-bedrijf. Zo kocht het vorig jaar nog de torrent-client BitTorrent en hield het een token-verkoop op Binance Launchpad voor dit nieuwe platform.
Of het TRON ooit zal lukken om zijn rivalen, EOS en Ethereum in te halen op de top 100 cryptocurrencies moet nog blijken. Het blijft hoe dan ook een interessant project om in de gaten te houden vanwege de snelle ontwikkeling van het platform.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie