Rico Engelbarts
29/01/2019 18:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/01/2019 18:08

BitTorrent tokens vrijwel direct uitverkocht op Binance Launchpad

Nieuws
bittorrent_tokens_vrijwel_direct_uitverkocht_op_binance_launchpad

Gisteren, maandag 28 januari, vond de eerste verkoop van het BitTorrent token plaats. BitTorrent werd vorig overgenomen door TRON, en heeft nu zijn eigen cryptocurrency, “BTT” genaamd. De crypto was binnen enkele minuten uitverkocht, en volgens de CEO van Binance was de vraag “astronomisch groot”.
De verkoop vond plaats op Binance Launchpad, een platform waarop beginnende crypto- en blockchain-projecten hun tokens kunnen verkopen en zo hun community kunnen laten groeien. Op 28 januari werd BTT de eerste token die op dat platform gelanceerd werd, en dat was een razend succes.
De BTT kon alleen worden gekocht met Binance Coin (BNB) of TRON (TRX). De totale beschikbare voorraad BTT was voor BNB 23,76 miljard BTT, en voor TRX 35,65 miljard BTT. Volgens Binance en TRON waren de BitTorrent tokens razendsnel uitverkocht. De CEO van TRON, Justin Sun, tweette over de verkoop:

Het is officieel: in de BNB-sessie werden alle 23,76 miljard BTT verkocht binnen 13 minuten en 25 seconden. Ondertussen werden tijdens de TRON-sessie alle 35,64 miljard BTT binnen 14 minuten en 41 seconden verkocht.

Voor degenen die de verkoop hebben gemist, of te laat waren, is er nog een mogelijkheid om BTT te krijgen. TRON begint in februari namelijk een airdrop-campagne waar het gratis BTT uitdeelt. Wel moeten geïnteresseerden TRX in hun wallet hebben om deel te kunnen nemen. Elke 11e van de maand wordt er gekeken naar het saldo TRX dat iemand heeft, en op basis daarvan wordt een hoeveelheid BTT gegeven. Het interessante aan deze campagne is dat het een aantal jaren bestrijkt waardoor het voor de komende jaren interessant blijft om TRX in je wallet te hebben. In een tweet schreef Justin Sun:

Voor degenen die het niet is gelukt om #BTT te kopen tijdens de openbare verkoop, wacht op de #TRX airdrop! Heb $TRX in je wallet om $ BTT te krijgen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
terra-luna-lunc-do-kwon
Terra-drama nadert einde: Miljarden-schikking leidt tot verkoop bedrijven
Grote ethereum investeerders slaan toe voor komst ETF's
Grote ethereum investeerders slaan toe voor komst ETF’s
Advertentie