Rico Engelbarts
29/01/2019 18:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/01/2019 18:08

BitTorrent tokens vrijwel direct uitverkocht op Binance Launchpad

icon-altcoins
Altcoin nieuws
bittorrent_tokens_vrijwel_direct_uitverkocht_op_binance_launchpad

Gisteren, maandag 28 januari, vond de eerste verkoop van het BitTorrent token plaats. BitTorrent werd vorig overgenomen door TRON, en heeft nu zijn eigen cryptocurrency, “BTT” genaamd. De crypto was binnen enkele minuten uitverkocht, en volgens de CEO van Binance was de vraag “astronomisch groot”.
De verkoop vond plaats op Binance Launchpad, een platform waarop beginnende crypto- en blockchain-projecten hun tokens kunnen verkopen en zo hun community kunnen laten groeien. Op 28 januari werd BTT de eerste token die op dat platform gelanceerd werd, en dat was een razend succes.
De BTT kon alleen worden gekocht met Binance Coin (BNB) of TRON (TRX). De totale beschikbare voorraad BTT was voor BNB 23,76 miljard BTT, en voor TRX 35,65 miljard BTT. Volgens Binance en TRON waren de BitTorrent tokens razendsnel uitverkocht. De CEO van TRON, Justin Sun, tweette over de verkoop:

Het is officieel: in de BNB-sessie werden alle 23,76 miljard BTT verkocht binnen 13 minuten en 25 seconden. Ondertussen werden tijdens de TRON-sessie alle 35,64 miljard BTT binnen 14 minuten en 41 seconden verkocht.

Voor degenen die de verkoop hebben gemist, of te laat waren, is er nog een mogelijkheid om BTT te krijgen. TRON begint in februari namelijk een airdrop-campagne waar het gratis BTT uitdeelt. Wel moeten geïnteresseerden TRX in hun wallet hebben om deel te kunnen nemen. Elke 11e van de maand wordt er gekeken naar het saldo TRX dat iemand heeft, en op basis daarvan wordt een hoeveelheid BTT gegeven. Het interessante aan deze campagne is dat het een aantal jaren bestrijkt waardoor het voor de komende jaren interessant blijft om TRX in je wallet te hebben. In een tweet schreef Justin Sun:

Voor degenen die het niet is gelukt om #BTT te kopen tijdens de openbare verkoop, wacht op de #TRX airdrop! Heb $TRX in je wallet om $ BTT te krijgen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement