Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Twitter blokkeert XRP Tip Bot van Nederlandse ontwikkelaar

Het social media-platform Twitter heeft XRP Tip Bot geblokkeerd. Het Twitter-account maakte het mogelijk om XRP (XRP) naar elkaar te sturen om zo onder andere content creators een beloning te kunnen geven voor hun werk.

De Twitter-bot werd in oktober 2018 gelanceerd door de Amersfoorter Wietse Wind. De XRP Tip Bot is naast op Twitter ook op Reddit en Discord beschikbaar en faciliteerde sinds zijn lancering meer dan 800.000 tips ter waarde van meer dan 2 miljoen XRP.

- Advertentie -

Het account is nu echter gedeactiveerd door Twitter. Het zou namelijk de regels van het platform schenden. Opvallend is dat Twitter meldt dat het account werd gedeactiveerd omdat het de regels omtrent “impersonation,” of het nadoen van iemand, zou hebben geschonden:

Twitter meldt daarnaast dat het account niet zal worden hersteld. Ondanks de deactivering kunnen gebruikers nog steeds XRP tippen via Twitter, Wind heeft namelijk een aantal aanpassingen aangebracht waardoor de bot te gebruiken is middels de hashtag #xrptip. 

Wietse Wind is de oprichter van XRPL Labs. Hij ontwikkelt tools en open-source code op basis van de XPR Ledger en doet dit voor de XRP community maar ook ontwikkelaars en bedrijven. 

Daarnaast is Wind ook de man achter het XRP Community Fund, dat in september 2019 officieel een Nederlandse stichting werd. De stichting richt zich op het ontwikkelen van projecten die door de community worden aangeleverd.

Ripple, het bedrijf achter de XRP Ledger, kwam de afgelopen dagen een aantal keer in het nieuws. Zo maakte het bedrijf bekend dat het de verkoop van XRP met 80% heeft teruggeschroefd. Daarnaast maakte de CEO Brad Garlinghouse bekend dat Ripple mogelijk dit jaar nog een beursgang zal gaan maken.

De nieuwe wekelijkse analyse van David staat online! Hij spreekt in zijn analyse “De 200 dagen moving average (MA)” een paar belangrijke MA’s!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.303,93 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.193,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.238,32 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.257,51 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.259,88 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...