Redactie Redactie
07/02/2023 16:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/02/2023 16:01

Venom Ventures Fund investeert $5 miljoen in Everscale

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Venom Ventures Fund, een innovatiefonds voor Web3 en blockchain dat wordt beheerd door de in Abu Dhabi gevestigde investeringsfondsbeheerder Iceberg Capital Limited, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met Everscale, een vooraanstaande blockchain die de schaalbaarheidsproblemen wil oplossen die de Web3-industrie in de weg staan.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Venom investeert miljoenen

Venom Ventures Fund heeft een investering van 5 miljoen dollar toegezegd in Everscale om het bedrijf te helpen zijn ontwikkelingsteams verder uit te breiden en het aantal projecten op te voeren. De investering zal in fases gebeuren, gebaseerd op de voortgang en samenwerkingsindicatoren.

Everscale heeft de afgelopen twee jaar ijverig gewerkt aan de uitbreiding van zijn bereik en de integratie van zijn technologische oplossingen in Aziatische landen, terwijl het ook een sterke gemeenschap heeft opgebouwd. Dankzij zijn dynamische sharding-technologie kan het zich efficiënt aanpassen aan wisselende werklasten, waardoor het een gemakkelijke en praktische optie is voor het creëren van grootschalige Web3- en andere soorten toepassingen.

Het Venom Ventures Fund werd gelanceerd door Iceberg Capital Limited in samenwerking met Venom Foundation, de eerste officieel gelicentieerde en gereguleerde Layer-1 blockchain die opereert binnen de Abu Dhabi Global Market (ADGM).

Venom Ventures Fund Chairman Peter Knez, ex-CIO van BlackRock, zei:

 “Voor ons is dit een strategische investering gericht op de technologische ontwikkeling van projecten en teams rond technologieën waarop we ons richten en die we actief ontwikkelen. In het bijzonder hebben we het over het Venom blockchainproject en het bijbehorende ecosysteem, waarvan de lancering binnenkort is gepland en waarvoor Everscale een potentiële Layer 2-oplossing is.”

Venom en Everscale slaan de handen ineen

De teams van Venom en Everscale zullen samenwerken aan de verdere ontwikkeling van de kern en het ecosysteem, waardoor de adoptie van blockchain dichter bij echte zakelijke use cases komt. Huidige initiatieven zoals digital asset tokenization platforms, een volledig kader voor CBDC’s en stablecoins en betalingsoplossingen met crypto to fiat gateways boeken al goede vooruitgang.

Over de investering zei Everscale Foundation-bestuurslid Moon Young Lee:

 “Dit is een mijlpaal voor zowel het Everscale- als het Venom-netwerk. De technologische mogelijkheden van Everscale zijn immens, maar worden door een breder publiek onderschat. Nu zal Everscale kunnen opereren als een experimenteel netwerk waar updates en complexe technische oplossingen kunnen worden ingevoerd voordat ze naar Venom worden gebracht. Dankzij deze investering zal Everscale de erkenning krijgen die het verdient.”

Ontworpen als een netwerk van blockchains kent Venom geen limiet voor het aantal andere hulpnetwerken op Layer 2-niveau en geen limiet voor het type economie of de werking op Layer 2. Deze bijzondere architectuur betekent dat massale adoptie nu haalbaar is op de Venom blockchain.

Advertentie

Over Everscale

Aangedreven door een oneindig shardingmechanisme past het Everscale-netwerk zich aan elke werklast aan, zonder dat de omvang van de belasting van invloed is op de transactietijden of verwerkingskosten. Dit maakt het de ideale blockchain voor het hosten van grootschalige web3 en andere belastingintensieve projecten. In de afgelopen twee jaar is Everscale uitgegroeid tot een van de toonaangevende blockchains in Azië, met een bloeiende gemeenschap en een robuust ecosysteem van DeFi platforms.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie