Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Vitalik Buterin: Groei van crypto-markt door marketing niet langer aan de orde

De mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, gelooft dat het onwaarschijnlijk is dat de crypto markten weer zulke explosieve groei zullen laten zien als tijdens de laatste maanden van 2017. Veel mensen zijn tegenwoordig bekend met blockchain en digitale valuta, wat betekent dat crypto geen verrassingseffect meer kan vormen, zoals vorig jaar nog wel het geval was. Met andere woorden, de “gold rush” is voorbij.

Buterin liet tijdens een conferentie in Hong Kong aan Bloomberg weten dat de kansen voor groeispurten met een factor 1000 tot de verleden tijd behoren. Daarentegen bevindt de blockchain-gemeenschap zich in een nieuw stadium van groei gebaseerd op echte toepassingen, ontwikkeld door echte mensen in plaats van het werven van nieuwe, onbekende enthousiastelingen die graag in crypto willen investeren.  

- Advertentie -

Zodanig zei Buterin dat de marketingstrategieën die gewerkt hebben tijdens de eerste 5-6 jaar van de crypto gemeenschap dichterbij hun einde komen. Het is nu de taak van het blockchain ecosystem om de crypto enthousiastelingen ook tot daadwerkelijke gebruikers van blockchain applicaties te maken in hun dagelijks leven.

Buterin sprak ook over de toekomst van Ethereum (ETH), een open-source gedecentraliseerd computing platform gebaseerd op blockchain-technologie. Buterin gelooft dat de “next stage” voor ETH een positieve kan zijn, mits genoeg developers Ethereum ook kiezen voor het bouwen van hun platformen. Echter ziet het ooit innovatieve ETH platform steeds meer competitie.

ETH heeft zich de laatste tijd in een voornamelijk bearish situatie bevonden. Waar de ETH-prijs begin 2018 nog rond de $1.375 was, is deze op het moment nog net boven de $200. Bloomberg Intelligence Commodity strateeg Mike McGlone verwacht dat ETH nog verder zal zakken naar de $155, voornamelijk vanwege een sterke toename in competitie, marktvolatiliteit en een rijpende industrie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.868,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.925,79 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.955,71 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.000,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.000,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.868,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.925,79 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.955,71 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De keiharde waarheid voor (startende) investeerders!

Wat is de grootste overeenkomst tussen eind 2017-begin 2018 en medio 2020? Precies, het grote aantal "nieuwe" investeerders op de markt. Deze keer niet...