Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
11/05/2022 17:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/05/2022 17:03

Waarom is LUNA 95% gedaald binnen 1 week?

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Terra (LUNA) is in de afgelopen week meer dan 95% gedaald. Hoe komt dit precies? En hoe werkt LUNA eigenlijk? In deze video kijken we naar de werking van de twee coins van Terra. Aan de ene kant wordt LUNA gebruikt voor het beheer van het netwerk en voor staking. En aan de andere kant is er de UST stablecoin die normaal gesproken gelijk zou moeten staan aan 1 Amerikaanse dollar. Dat is momenteel niet het geval. 1 UST is op het moment van schrijven ongeveer 50 dollarcent waard. En daardoor is er veel onrust op het moment.

Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Terra vs LUNA vs UST

Uiteindelijk lijkt het allemaal een kwestie van vertrouwen te zijn. Kan Do Kwon, de oprichter van Terra, Luna en UST, ervoor zorgen dat de bosbrand wordt geblust, of gaat dit project uiteindelijk volledig naar 0? Ik ben bang dat niemand hier het antwoord exact op weet. Daardoor lijkt de huidige situatie ook alleen maar gokken te zijn.

Houd er rekening mee dat deze situatie extreem risicovol is. Mocht je een positie willen starten, houd er dan rekening mee dat dit letterlijk naar 0 zou kunnen gaan. Maak altijd je eigen beslissingen. Zorg dat je weet wat je doet. Laat je niet leiden door FOMO, wat in dit soort situaties al snel kan gebeuren. Stay safe!

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie