John van Meer John van Meer
01/02/2021 09:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/02/2021 09:45

XRP koers op weg naar de dollar? John bekijkt bitcoin, ethereum, dogecoin en badger

icon-altcoins
Altcoin nieuws
XRP_koers_naar_de_dollar_john_bekijkt_bitcoin_ethereum_dogecoin_badger

Foto: DUSAN ZIDAR/Shutterstock

De Bitcoin Consultant is er weer en dat betekent dat hij wederom een nieuwe altcoin koersvideo voor jullie heeft. In deze video’s bekijkt John van Meer de koersen van altcoins waar members van Crypto Insiders op hebben gestemd.
In de video van vandaag bekijkt John de koers van bitcoin (BTC), ethereum (ETH), XRP (XRP), dogecoin (DOGE) en badger DAO (BADGER).

 
Ook stemmen op de cryptocurrencies die John analyseert? Word dan member en je kan iedere editie meestemmen. Hulp nodig? 7 dagen per week kan je als member persoonlijk je vraag neerleggen bij een van onze Crypto Coaches. Zij beantwoorden je vragen of zetten je vraag door naar een van de analisten. Kom de eerste 30 dagen kan je gratis proberen!
Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto. Kennismaken met John? Bekijk dan zijn gratis cursus! Ook op Crypto Insiders kan je meer lezen over de Bitcoin Consultant.
Wil je zelf aan de slag met bitcoin en andere cryptocurrencies? Zorg dan dat je in ieder geval op de hoogte bent van de basics, zodat je ongeveer weet wat bitcoin is, hoe de koers van bitcoin tot stand is gekomen, waar je op dient te letten als je bitcoin koopt en hoe je aanbieders vergelijkt! Tip: We geven je €10 aan bitcoin cadeau om te starten!

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Advertisement
Advertisement