Wessel Kersting Wessel Kersting
13/02/2024 11:58 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/02/2024 11:34

2 grote crypto die spoedig hard kunnen stijgen, maar eerst gaan dalen

Cardano-ADA
Analyses
Twee populaire crypto die op het punt staan scherpe daling te maken

Foto: Zakharchuk/Shutterstock

De analisten van Crypto Insiders ontdekten recent een paar opvallende zaken in de grafieken van polkadot (DOT) en cardano (ADA), die vorige week in onze Premium omgeving werden gedeeld. Onze specialisten verwachten dat deze twee munten hard kunnen stijgen, maar dat dit pas zal gebeuren na een correctie.

Ben je geïnteresseerd in meer details of heb je vragen? Voor slechts 1 euro bieden we nu de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving. Hier kom je in contact met experts en meer dan 1.500 leden en worden wekelijkse live-streams gehouden. Onthoud dat onze analyses bedoeld zijn om je handelsplannen te ondersteunen en geen financieel advies vormen.

Analisten zien koopkans voor polkadot (DOT) na daling

Onlangs ontdekten de analisten van Crypto Insiders op de polkadot grafiek een WXY Elliott Wave patroon. De DOT koers is bezig met de laatste fase van een ABC patroon, wat het grotere WXY patroon zal voltooien.

De analisten verwachten eerst een kleine opwaartse beweging, de B-wave, die  de koers dichtbij de zone rond de $7,50 zal brengen. Echter, na deze tijdelijke stijging, anticiperen de analisten op een daling in de vorm van een C-wave. Dit zal de prijs naar verwachting doen dalen naar het gebied tussen $4,63 en $5,85.

Deze zone beschouwen de analisten als een nieuwe kans om hun positie uit te breiden. Zij verwachten namelijk hierna een aanzienlijke prijsstijging. In de Premium omgeving blijven ze de koers nauw in de gaten houden.

Datum analyse: 9 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Yi19cDbx/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Cardano (ADA) zoekt ook groene koopzone op

In december zagen analisten dat cardano een belangrijk patroon had afgerond en vervolgens ook aan een correctief WXY Elliott Wave patroon begon. Net als bij DOT, ontwikkelt zich binnen dit patroon een ABC Elliott Wave patroon, dat duidt op een naderende daling.

De analisten verwachten dat deze daling de koers naar de groene koopzone zal leiden, die tussen $0,336 en $0,389 ligt. Deze zone, die is opgebouwd uit de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus, is waar ze de voltooiing van het patroon verwachten.

Het is in deze groene zone dat de analisten van plan zijn om persoonlijk ADA bij te kopen, in anticipatie op een toekomstige prijsstijging. Mocht er toch iets veranderen, dan zullen de analisten dit zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving.

Datum analyse: 6 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/m3aSb8Qr/

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie