Wessel Kersting Wessel Kersting
27/09/2023 14:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Belangrijk: sterke stijging verwacht voor deze crypto

Analyses
Opvallend koerspatroon wijst op sterke crypto stijging

Foto: GH Studio/Shutterstock

In dit artikel duiken we diep in een fascinerende analyse van cosmos (ATOM), direct vanuit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen ATOM in je portfolio? Dat is goed nieuws, want deze analyse biedt unieke inzichten. Onze analisten, met hun uitgebreide kennis en expertise, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met meer dan 1.000 leden.

Afgelopen week bereikte ATOM een piek van $7,50 met een volume van $70 miljoen in deze periode. Inmiddels is de prijs teruggezakt naar $7,03. Met 366.538.795 tokens in omloop heeft ATOM nu een marktwaarde van $2.569.201.744.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijkje in de handelsplannen van onze analisten.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

De grafiek van ATOM is door de analisten van Crypto Insiders weer goed onder de loop genomen. Zij deelden onlangs de volgende conclusie in de Premium omgeving:

“Atom heeft zich precies volgens verwachting ontwikkeld en heeft zich genesteld in de tweede groene koopzone. Hierdoor hebben we onze positie kunnen uitbreiden. We zijn optimistisch gestemd en voorzien een aanzienlijke opwaartse trend.

Conform onze eerdere analyse heeft de tweede wave zijn vorm aangenomen. Nu ligt de verwachting op tafel dat de derde wave zich zal manifesteren, met de potentie om ons naar nieuwe hoogtes te stuwen.”

Deze analyse is op 28 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement