Kevin Schijven Kevin Schijven
14/11/2023 12:59 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2023 13:16

Bitcoin en ethereum update: expert deelt nieuwe marktanalyse

Bitcoin-BTC Ethereum-ETH
Analyses

Onze analisten organiseren wekelijks meerdere exclusieve live-stream in de Premium omgeving van Crypto Insiders.

Zij bespreken hierin de koersen, de laatste marktontwikkelingen en analysemethoden. Deze video dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden.

Wil jij graag dit soort video’s eerder zien en toegang krijgen tot een groot assortiment aan technische analyses? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina, je kunt de eerste 30 dagen voor slechts 1 euro proberen.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin en ethereum analyses, nu voor iedereen

Ben je klaar om je te verdiepen in de koersen van bitcoin (BTC) en ethereum (ETH)? Sluit je dan bij onze analist Xander, ook bekend als IamXnl, die de recente markttrends en toekomstige vooruitzichten van deze twee prominente crypto onthult.

Xander hield deze live-stream kort voor het weekend en bekeek toen de cruciale psychologische niveaus van bitcoin, met speciale aandacht voor de $38.000 en $40.000. Hij legde uit hoe deze niveaus een beslissende rol spelen in marktreacties, zoals het realiseren van winsten en het plaatsen van stop-loss orders.

Zijn analyse benadrukt het belang van open interest en leveraged posities in het begrijpen van de marktdynamiek en hoe deze factoren kunnen leiden tot significante prijsfluctuaties.

Dat is niet alles. Xander dook ook in de wereld van ethereum, waar hij de recente sterkte en trends analyseert. Met behulp van maandelijkse en wekelijkse grafieken identificeert hij cruciale support- en resistance-zones en bespreekt hij hoe ze de prijsbewegingen van ethereum kunnen beïnvloeden.

Ook bespreekt Xander mogelijke scenario’s, zowel bullish als bearish, die de toekomstige bewegingen kunnen beïnvloeden. Of je nu een doorgewinterde handelaar bent of nieuw in de wereld van crypto, deze video van Xander biedt waardevolle inzichten en analyses die je kunnen helpen bij het nemen van beter geïnformeerde beslissingen.

Zoek jij meer inzicht in crypto koersen of hulp met handelen?

In de Premium omgeving van Crypto Insiders vind je een levendige en vriendelijke community van meer dan 1.000 leden die elkaar actief helpen. Ook delen onze analisten hier dagelijks technische analyses van een groot assortiment aan verschillende cryptovaluta.

Heb je na het kijken van de video nog vragen of wil je direct toegang tot meer van dit soort video’s en analyses? Bekijk onze Premium pagina voor meer informatie en probeer de eerste 30 dagen voor slechts 1 euro.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt, zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement