Wessel Kersting Wessel Kersting
09/12/2023 10:59 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/12/2023 10:52

Bitcoin koers: na groene zone stijging richting $50.000

Bitcoin-BTC
Analyses
Bitcoin koers bereikt nieuwe recordhoogten in deze 14 landen

Foto: Champ008/Shutterstock

Bitcoin (BTC), de leider onder de cryptocurrencies, heeft recent een aantal interessante prijsbewegingen meegemaakt. Deze analyse, rechtstreeks uit onze Premium omgeving, biedt inzicht in deze recente ontwikkelingen en wat ze kunnen betekenen voor jou als investeerder. We verkennen de technische aspecten van de BTC koers en kijken naar de toekomst.

Zoek je meer analyses? Probeer dan onze Premium omgeving, nu beschikbaar voor slechts 1 euro voor 30 dagen. Onthoud: onze informatie is bedoeld ter ondersteuning en is geen financieel advies.

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

In de Premium sectie van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe BTC analyse geplaatst. Hierin hebben de analisten de volgende markttrends en voorspellingen uiteengezet:

“We hebben onlangs een stevige opwaartse beweging gezien in de markt, maar wees voorbereid op een mogelijke korte correctie. Onze analyses wijzen op een daling richting de groene zone, die zich uitstrekt tussen $41.300 en $42.777.

 

Dit is een belangrijk gebied, omdat hier de 23,6% en 38,2% Fibonacci retracement niveaus liggen. Zodra we deze zone bereiken, verwachten we een sterke opleving. We mikken op een opwaartse beweging richting de $50.000.

 

Dit zou een significante stijging betekenen en een bevestiging van de aanhoudende bullish trend. Echter, we houden ook rekening met een invalidatieniveau. Als de prijs onder de $34.750 zakt, moeten we onze strategie heroverwegen.”

Datum analyse: 6 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/J7cH0Vwe/

Tip van de redactie: Bitvavo deelt crypto uit

Bitvavo, de Nederlandse crypto-beurs, heeft een aantrekkelijke aanbieding voor december. Wanneer je een nieuw account aanmaakt, ontvang je 20 euro aan crypto cadeau. Dit geldt voor alle nieuwe aanmeldingen tot het einde van december. Daarnaast kun je tot 10.000 euro gratis handelen zonder transactiekosten. Deze aanbieding is alleen geldig in deze maand. Dus, als je geïnteresseerd bent, meld je dan aan bij Bitvavo en profiteer van deze bonus.

Hulp nodig?

In onze Premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als Premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie