Wessel Kersting Wessel Kersting
02/12/2023 09:59 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/12/2023 09:44

Bitcoin koersstijging naar $50.000 op de horizon

Bitcoin-BTC
Analyses
El mercado de BTC ha

Foto: Sodel Vladyslav/Shutterstock

Bitcoin (BTC), de voorloper in de cryptowereld, heeft recent enkele opmerkelijke prijsschommelingen doorgemaakt. In de onderstaande analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, duiken we in de technische aspecten van deze prijsbewegingen. We bieden heldere en toegankelijke analyses die essentieel zijn voor jouw investeringskeuzes.

Profiteer nu van onze speciale aanbieding: krijg 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro. Let wel, deze analyse is alleen ter informatie en onze analisten zijn geen financiële adviseurs.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe bitcoin analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“De recente opmars van bitcoin vertoont tekenen van vertraging, ondanks dat de koers steeds hogere pieken en dalen bereikt, een traditioneel bullish signaal. De formatie van een ending diagonal patroon zou kunnen betekenen dat de stijging haar momentum verliest.

 

We zien de eerste wave van een 12345 Elliott Wave patroon eindigen en de de tweede correctieve wave aankomen. De verwachting is dat deze correctie uit zal komen tussen de 61,8% en 50% Fibonacci-niveaus, wat zou neerkomen op een koersbereik tussen $31.000 en $33.000.

 

Het is binnen dit bereik dat we zullen overwegen om BTC aan te kopen, anticiperend op een flinke stijging die de koers richting de $50.000 kan duwen. Dit potentieel wordt ondersteund door de huidige wavestructuur en de historische reactie van de markt op dergelijke patronen.”

Datum analyse: 29 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/h31J8klH/

Tip: verdien passief inkomen met eigen crypto

Bij het Nederlandse crypto-platform Bitvavo kun je sinds kort passief inkomen verdienen via  ‘staking’ en ‘lending’, met beloningen die kunnen oplopen tot wel 15%. Dit betekent dat je extra crypto verdient door simpelweg je digitale valuta tijdelijk bij hen te parkeren. Een ideale kans om je crypto-portfolio te laten groeien zonder actief te handelen. Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwe gebruikers.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Solana (SOL) lijkt klaar voor sterke stijging met hernieuwde ETF-hoop
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
Cardano (ADA) kan met 105% stijgen ondanks negatief sentiment
PEPE memecoin bereikt voorspelde bodem en begint hard te stijgen
Advertentie