Wessel Kersting Wessel Kersting
02/12/2023 09:59 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/12/2023 09:44

Bitcoin koersstijging naar $50.000 op de horizon

Bitcoin-BTC
Analyses
Bitcoin (BTC) koersdaling was geen verrassing voor deze analisten

Foto: Sodel Vladyslav/Shutterstock

Bitcoin (BTC), de voorloper in de cryptowereld, heeft recent enkele opmerkelijke prijsschommelingen doorgemaakt. In de onderstaande analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, duiken we in de technische aspecten van deze prijsbewegingen. We bieden heldere en toegankelijke analyses die essentieel zijn voor jouw investeringskeuzes.

Profiteer nu van onze speciale aanbieding: krijg 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro. Let wel, deze analyse is alleen ter informatie en onze analisten zijn geen financiële adviseurs.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe bitcoin analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“De recente opmars van bitcoin vertoont tekenen van vertraging, ondanks dat de koers steeds hogere pieken en dalen bereikt, een traditioneel bullish signaal. De formatie van een ending diagonal patroon zou kunnen betekenen dat de stijging haar momentum verliest.

 

We zien de eerste wave van een 12345 Elliott Wave patroon eindigen en de de tweede correctieve wave aankomen. De verwachting is dat deze correctie uit zal komen tussen de 61,8% en 50% Fibonacci-niveaus, wat zou neerkomen op een koersbereik tussen $31.000 en $33.000.

 

Het is binnen dit bereik dat we zullen overwegen om BTC aan te kopen, anticiperend op een flinke stijging die de koers richting de $50.000 kan duwen. Dit potentieel wordt ondersteund door de huidige wavestructuur en de historische reactie van de markt op dergelijke patronen.”

Datum analyse: 29 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/h31J8klH/

Tip: verdien passief inkomen met eigen crypto

Bij het Nederlandse crypto-platform Bitvavo kun je sinds kort passief inkomen verdienen via  ‘staking’ en ‘lending’, met beloningen die kunnen oplopen tot wel 15%. Dit betekent dat je extra crypto verdient door simpelweg je digitale valuta tijdelijk bij hen te parkeren. Een ideale kans om je crypto-portfolio te laten groeien zonder actief te handelen. Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwe gebruikers.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie