Wessel Kersting Wessel Kersting
04/12/2023 19:19 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/12/2023 15:27

Bitcoin passeert de $40.000, nu ligt $51.000 in het verschiet

Bitcoin-BTC
Analyses
Bitcoin nadert zeer zeldzaam koerssignaal voor het eerst in 8 jaar

Foto: Sodel Vladyslav/Shutterstock

Bitcoin (BTC) heeft een mooie prijsbewegingen laten zien. De onderstaande analyse, afkomstig uit onze onze Premium omgeving, verkent de implicaties van deze ontwikkelingen en biedt een blik op de toekomst.

Voor meer analyses nodigen we je graag uit naar onze Premium omgeving voor een proefperiode van 30 dagen voor slechts 1 euro. Deze informatie is slechts ter educatie en dient niet als financieel advies.

Avalanche (AVAX) begint te stijgen, koers nu op cruciaal punt
Avalanche (AVAX) begint te stijgen, koers nu op cruciaal punt

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

In de Premium sectie van Crypto Insiders is een nieuwe bitcoin analyse gedeeld. De analisten hebben daarbij de recente marktbewegingen onder de loep genomen en kwamen tot de volgende conclusies:

“Wij hebben een mijlpaal bereikt met bitcoin die opnieuw de grens van $40.000 heeft doorbroken. Dit is een significant moment, want het markeert niet alleen een psychologische drempel, maar ook een technische bevestiging van de kracht van de huidige trend.

 

Volgens onze analyse volgt bitcoin een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon, en dit biedt ons een blik op wat er mogelijk voor ons ligt. We kijken vol verwachting uit naar een verdere stijging richting de $51.000, wat het einde van wave 3 zou markeren. Het invalidatieniveau ligt op de $25.000, en dat is het punt waarop we onze strategie moeten herzien.

 

Een belangrijk signaal waar we ook niet omheen kunnen, is de afnemende RSI. Dit is een indicator die we niet mogen negeren, want het kan wijzen op overbought condities en een mogelijke vermoeidheid in de huidige opwaartse beweging. We houden dit nauwlettend in de gaten, want het kan ons vertellen wanneer het momentum begint af te zwakken.”

Datum analyse: 4 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/yzB32JHj/

Tip: haal 15% extra uit je eigen crypto

Het Nederlandse crypto-platform Bitvavo maakt het mogelijk om extra inkomen te verdienen door ‘staking’ en ‘lending’ van cryptovaluta. ‘Staking’ is als het verdienen van beloningen door je crypto te gebruiken ter ondersteuning van een netwerk, vergelijkbaar met rente op een spaarrekening. Bij ‘lending’ leen je jouw crypto uit en ontvang je hiervoor rente. Bitvavo zorgt voor veilige opslag en biedt tot 15% aan beloningen. Nieuwe klanten profiteren van exclusieve aanbiedingen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie