Wessel Kersting Wessel Kersting
14/02/2024 19:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/02/2024 15:39

Bitcoin zet voorspelde opmars voort, maar waar ligt de piek?

Bitcoin-BTC
Analyses
Polygon (MATIC) staat op het punt te lanceren vanuit groene zone

Foto: XanderSt/Shutterstock

Bitcoin (BTC), de voorloper in de markt, is de focus van deze analyse. In dit artikel verkennen we de toekomstige koersverwachtingen van BTC met inzichten uit onze Premium omgeving.

In de Premium omgeving kom je in contact met experts en krijg je als eerste toegang tot onze analyses. Start vandaag voor slechts 1 euro en ontvang de eerste 30 dagen toegang tot onze exclusieve content en updates. Onthoud: onze analyses zijn informatief en onze analisten verstrekken geen direct financieel advies.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin heeft vandaag opnieuw een enorme sprong gemaakt. Dat komt precies overeen met de voorspelling van de analisten van Crypto Insiders. Zij deelden namelijk op 10 februari, toen de koers nog maar net boven $47.000 lag, het volgende in de Premium groep:

“Bitcoin had net onze groene koopzone niet geraakt, maar maakt wel de opwaartse beweging die we hadden voorzien. In deze beweging ontvouwt zich een ‘12345 Elliott Wave’ patroon, waarbij de eerste twee waves al hebben plaatsgevonden.

 

Interessant is dat wave 2 iets hoger eindigde dan we aanvankelijk dachten, maar we zijn nu getuige van de start van wave 3. Voor wave 3 verwachten we dat deze zal pieken ergens tussen de 161,8% en 200% van de Fibonacci-niveaus, oftewel een koers tussen de $50.500 en $52.500.

 

Op dit punt zullen we nauwlettend volgen hoe het momentum van BTC zich ontwikkelt, aangezien er op deze niveaus aanzienlijke weerstand kan zijn. We houden er echter rekening mee dat de koers zelfs door kan schieten naar $55.800.”

Datum analyse: 10 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/if3yeBsi/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
'Bitcoin koers stijgt in twee maanden naar $95.000,' volgens analist
Bitcoin zal naar $420.000 doorduwen volgens financieel expert
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF's
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF’s
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken
Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie