Wessel Kersting Wessel Kersting
24/11/2023 14:52 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/11/2023 14:55

Cardano (ADA) koers nadert omslagpunt in rode zone

Cardano-ADA
Analyses
Cardano vuelve a enloquecer, ADA vuelve a robar el show

Foto: photo_gonzo/Shutterstock

In dit artikel verkennen we cardano (ADA), een blockchain-platform dat zich richt op duurzaamheid en wetenschappelijke nauwkeurigheid. De analyse uit onze Premium omgeving biedt een blik op de recente koersontwikkelingen van ADA en projecteert de verwachtingen voor de toekomst.

Overweeg om onze Premium omgeving te proberen voor een proefperiode van 30 dagen voor slechts €1 om dieper in de wereld van cryptocurrencies te duiken door middel van meer analyses.

Profiteer van koersdaling cardano (ADA)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Zelfs als de waarde van een munt daalt, zijn er nog steeds mogelijkheden om winst te maken. Onze experts geloven dat ADA binnenkort een daling kan maken. Hier alvast de laatste analyse van onze analisten:

“De meest recente bewegingen van cardano vertonen een duidelijk patroon op de grafiek, waarbij we een eindfase zien in de vorm van een ending diagonal wave 5, tussen de witte trendlijnen. Deze wave maakt deel uit van een grotere neerwaartse 12345 Elliott Wave cyclus.

 

We hebben een uitbraak uit dit neerwaartse patroon waargenomen en nu richt onze aandacht zich op de rode verkoopzone, die wordt gevormd door de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus, ofwel tussen de $0,39 en $0,43.

 

In de rode zone overwegen we een shortpositie te openen in ADA. Deze zone wordt beschouwd als een sleutelgebied waar waarschijnlijk een omkering zal plaatsvinden. Onze strategie kent echter een duidelijk invalidatieniveau; als ADA stijgt boven de $0,46, zullen we onze shortpositie heroverwegen.

 

Als de prijs zich houdt aan onze verwachtingen, richten we ons op een doel van $0,18 in de blauwe zone. Dit is de zone waar we verwachten dat verschillende wavepatronen, waaronder het huidige 12345 patroon, zullen samenkomen, en voltooien. Dit betekent dat we hierna een mogelijke langetermijn opwaartse periode krijgen.”

Datum analyse: 22 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/hyszG3lT/

Ontvang gratis ADA of crypto naar keuze

Bitvavo, een van Europa’s meest gebruiksvriendelijke crypto-handelsplatformen, biedt lezers van Crypto Insiders een exclusieve deal. Door je aan te melden via deze link, ontvang je een welkomstbonus en betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie