Wessel Kersting Wessel Kersting
09/02/2024 18:31 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/02/2024 00:46

Cardano (ADA) nadert groene zone in anticipatie van grote stijging

Cardano-ADA
Analyses
Litecoin (LTC) stabiel in groene zone, klaar voor sterke stijging

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Cardano (ADA), onderscheiden door zijn wetenschappelijke aanpak en focus op duurzaamheid, is het onderwerp van deze analyse. We presenteren de koersverwachting voor ADA voor de komende periode met inzichten uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in meer informatie? Voor een kleine bijdrage van 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten als eerst hun updates delen aan 1.500+ leden. Onthoud dat deze analyse informatief is; onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Nieuwe instapkansen voor cardano (ADA)

Cardano is een favoriet van de leden in de Premium omgeving. Onze analisten konden dan ook onlangs goed nieuws delen met hen:

“In december 2023 heeft ADA een eerste wave afgerond en bevindt zich nu in een correctief WXY Elliott Wave patroon. Binnen dit patroon ontwikkelt zich een ABC Elliott Wave patroon, wat wijst op een aankomende daling.

 

We verwachten dat deze daling ons naar de groene koopzone zal leiden, die ligt tussen $0,336 en $0,389. In deze zone, die overeenkomt met de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus, verwachten we de C wave te zien. Deze wave zal het patroon van de wave twee voltooien.

 

Het is in deze groene zone dat we persoonlijk van plan zijn om ADA bij te kopen, in afwachting van een toekomstige stijging. Dit biedt een strategische kans om in te stappen voor de volgende opwaartse beweging.”

Datum analyse: 6 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/m3aSb8Qr/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie