Wessel Kersting Wessel Kersting
02/04/2023 13:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 13:02

Cardano analist ontdekt bullish signaal, Chiliz kan snel volgen

Analyses
Indrukwekkend: Crypto expert voorspelde de koers precies goed

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van Chiliz (CHZ) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

Cardano’s explosieve stijging

Cardano (ADA) is afgelopen week sterk gestegen en staat, ondanks een dip gisteren, alsnog 10% in de plus. Hoewel de koers van ADA momenteel afkoelt, kan de recente stijging een kettingreactie veroorzaken op de cryptomarkt, wat kan leiden tot hogere koersen van andere altcoins, zoals CHZ. Ook de analisten van Crypto Insiders zien potentie in de CHZ koers, en hebben daarom onlangs een nieuwe analyse gedeeld in de Premium omgeving.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse CHZ koers

De koers van CHZ zit al meerdere weken vast rond de $0,12, maar daar kan binnenkort eindelijk verandering in komen volgens de analisten. In hun meest recente CHZ analyse deelden ze het volgende:

“CHZ lijkt een periode van consolidatie achter de rug te hebben, waarbij er een duidelijke 5-wave structuur is gevormd vanaf de lows op $0,10, gevolgd door een corrective WXY-structuur. 

Op dit moment zien we dat de koers van CHZ duidelijk stijgt vanaf de 50% Fibonacci. Dit niveau is van groot belang, omdat de koers van CHZ erboven is gebleven, wat een bullish teken is. Gezien de huidige wave formatie, verwachten we daarom een voortzetting van deze wave richting de zone waar we een imbalance zien, en mogelijk zelfs hoger richting de 100% Fibonacci, oftewel $0,1379. 

Binnen de Premium groep houden we de situatie nauw in de gaten om te zien of de koers het huidige patroon voortzet en delen we binnen enkele dagen weer een nieuwe analyse.”

Deze analyse is op 31 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie