Wessel Kersting Wessel Kersting
02/12/2023 18:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/12/2023 16:02

Cosmos (ATOM) koers stoomt af op groene koopzone

Analyses
Cosmos (ATOM) koers nadert einde van correctie, omkeer in zicht

Foto: Erman Gunes/Shutterstock

Recent heeft cosmos (ATOM) een opvallende koersbeweging doorgemaakt. In de onderstaande analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, bekijken we deze bewegingen en wat ze betekenen voor de nabije toekomst van de ATOM koers.

Als lid van onze Premium omgeving krijg je toegang tot meer analyses alsmede interactieve discussies met experts. Probeer de Premium omgeving nu voor slechts 1 euro voor de eerste 30 dagen. Let wel, deze analyse is puur informatief. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Nieuwe instapkansen voor cosmos (ATOM)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe ATOM analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“We zien dat de prijs van ATOM al een tijdje zijwaarts beweegt, wat betekent dat er evenveel kopers als verkopers zijn en de prijs niet omhoog of omlaag uitbreekt. De koers werd recent afgewezen in de weerstandszone tussen de $9,5 en $9,9.

 

De trend laten nog steeds zien dat de koers op lange termijn kan stijgen. We letten daarom goed op de zone tussen de $7 en $8,39. Als de prijs daar komt, gaan we op zoek naar een goed moment om ATOM te kopen.

 

Voor nu zullen we even afwachten tot de koers deze zone bereikt. In de Premium omgeving zullen jullie op de hoogte houden met nieuwe informatie en inzichten zodra we die hebben.”

Datum analyse: 2 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/qhtHUYg1/

Tip: haal 15% extra uit je eigen crypto

Het Nederlandse crypto-platform Bitvavo maakt het mogelijk om extra inkomen te verdienen door ‘staking’ en ‘lending’ van cryptovaluta. ‘Staking’ is als het verdienen van beloningen door je crypto te gebruiken ter ondersteuning van een netwerk, vergelijkbaar met rente op een spaarrekening. Bij ‘lending’ leen je jouw crypto uit en ontvang je hiervoor rente. Bitvavo zorgt voor veilige opslag en biedt tot 15% aan beloningen. Nieuwe klanten profiteren van exclusieve aanbiedingen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie