Wessel Kersting Wessel Kersting
13/12/2021 15:03 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 20:42

Crypto-analyse SUSHI: Slim om nu nog in te stappen?

Analyses
Crypto-analyse SUSHI Slim om nu nog in te stappen

Foto: SteafPong88/Shutterstock

SUSHI is vandaag met maar liefst 10% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de SUSHI koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om SUSHI te kopen of verkopen.

De cryptocurrencymarkt is op het moment nog erg verdeeld. Er zijn enkele harde stijgers die de markt leiden. Een daarvan is SushiSwap (SUSHI). Deze coin is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 10% gestegen en in de afgelopen zeven dagen met ongeveer 18%. Door de stijging staat de coin op de 108e plaats op basis van marktwaarde. 

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wat is SushiSwap? 

SushiSwap (SUSHI) is een automated market maker (AMM), ofwel een geautomatiseerde marktmaker. AMM’s zijn gedecentraliseerde exchanges die op basis van smart contracts een markt kan creëren voor een cryptocurrency pair. Binnen de wereld van cryptocurrency wordt deze sector steeds groter omdat het een gedecentraliseerde werking heeft.

Advertisement

Waarom stijgt SUSHI in waarde?

Er is de laatste tijd veel gebeurd rondom SushiSwap. Zo heeft de CTO van SushiSwap ontslag genomen na een periode van chaos rondom het project. Ik hoor je denken, maar dit zou toch juist niet goed zijn voor het project, zou de koers dan niet juist moeten dalen? Gelukkig was er een reddende engel, genaamd Daniele Sestagalli, die voor een stijging wist te zorgen. 

Daniele Sestagalli, een ontwikkelaar van het project Avalance (AVAX), stuurde een tweet met een voorstel over hoe SushiSwap verbeterd kan worden met zijn hulp. De steun onder dit bericht was overweldigend. Er kwamen veel positieve reacties op zijn voorstel en investeerders zagen het wel zitten. Door middel van dit voorstel zou het project weer gered kunnen worden. Dit nieuws heeft mogelijk gezorgd voor de prijsstijging van de token SUSHI.

Technische analyse

SUSHI beweegt zich echter nog duidelijk voort in een neerwaartse trend. De koers heeft ook nog moeite met het doorbreken van de weerstandslijn op $6,24. Dit was rond juni en juli nog een steunlijn. De koers kan pas weer omhoog kijken wanneer de horizontale weerstandslijn wordt doorbroken en daarna de neerwaartse weerstandslijn.

Dit zal extra lastig worden aangezien de twee zo dicht op elkaar liggen. Mochten er verdere ontwikkelingen plaatsvinden rondom het voorstel van Sestagalli zou dit misschien kunnen lukken, maar voor nu ziet het er nog ambitieus uit

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Het is erg belangrijk om het nieuws rondom deze coin in de gaten te houden als jij  het overweegt een positie te nemen in SUSHI. In het crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement