Kevin Schijven Kevin Schijven
23/01/2024 18:46 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/01/2024 22:43

Crypto markt wankelt: expert deelt unieke strategie

Bitcoin-BTC
Analyses

Elke week houden de analisten van Crypto Insiders een unieke livestream binnen de Premium omgeving, waar ze diep ingaan op de huidige koersbewegingen, marktupdates, en hun analysemethoden.

Deze video biedt een glimp van wat abonnees kunnen verwachten van onze Premium omgeving, en is bedoeld om te assisteren bij het ontwikkelen van analyse- en handelsstrategieën. Het is belangrijk te benadrukken dat de inhoud niet als beleggingsadvies moet worden opgevat.

Iedereen heeft nu de kans om deze video terug te kijken. Als je interesse hebt om dergelijke video’s meteen te bekijken en meer inzichtelijke analyses wilt ontvangen, nodigen we je uit om onze Premium omgeving te testen voor slechts 1 euro gedurende de eerste maand.

Technische crypto analyses van onze experts

In onze nieuwste livestream leidt analist Ivan de kijkers door een gedetailleerde bespreking van verschillende crypto. Tijdens deze live sessie hadden leden met een Premium abonnement de kans om direct vragen te stellen en verzoeken voor specifieke analyses in te dienen.

Ivan begint met een grondige analyse van bitcoin (BTC), de leidende indicator van de gehele crypto-markt. Ivan bespreekt hoe hij zijn strategie vormt door zowel technische analyse als marktpsychologie te combineren.

Vervolgens duikt Ivan ook in de wereld van de altcoins met analyses voor chainlink (LINK), litecoin (LTC), fantom (FTM), vechain (VET), gala (GALA), perpetual protocol (PERP) en fetch.ai (FET). Voor elke munt identificeert Ivan de cruciale prijsniveaus.

De crypto-markt staat natuurlijk bekend om zijn volatiliteit, maar dat brengt zowel risico’s als kansen met zich mee. Ivan legt in de video ook uit hoe hij hierop inspeelt en gebruik maakt van technische indicatoren, volumeprofielen en Fibonacci niveaus om steun- en weestandniveaus te identificeren.

Dit soort informatie helpt om met meer vertrouwen te handelen. Voor iedereen die geïnteresseerd is in het verdiepen van hun kennis van de cryptomarkt en het verbeteren van hun handelsvaardigheden, nodigen we je uit om mijn video te bekijken.

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie