Wessel Kersting Wessel Kersting
01/11/2023 19:19 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/11/2023 16:16

Experts voorspellen: Polygon koers op het randje van uitbraak

Analyses
Polygon (MATIC): laatste dip in zicht voordat koers sterk kan stijgen

Foto: photo_gonzo/Shutterstock

In dit artikel belichten we een analyse van Polygon (MATIC), bekend vanwege zijn schaaloplossingen voor Ethereum die zorgen voor snellere en goedkopere transacties. Deze koersvoorspelling voor MATIC is direct afkomstig uit onze Premium omgeving.

Als je je strategie wilt aanscherpen of meer wilt leren, nodigen we je uit om voor slechts €1 onze Premium omgeving te verkennen voor 30 dagen. Daar wachten diepere analyses en een actieve community op je. Houd er echter rekening mee dat, hoewel onze analyses zijn gebaseerd op grondige observaties, ze geen garanties bieden.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse polygon (MATIC) koers

De recente koersontwikkelingen van MATIC hebben de aandacht van onze analisten getrokken. Zij deelden onlangs het volgende met Premium leden:

“MATIC laat mooie resultaten zien. De koers lijkt net aan het begin van een opwaarts Elliott Wave patroon te staan.

 

Dat geeft ons een goed gevoel dat er nog meer opwaartse bewegingen aan zitten te komen. Echter is er op dit moment nog geen duidelijke koopzone te zien. We denken dat na een flinke stijging, er een klein dipje komt.

 

Als die dip de koers naar de $0,60 brengt, gaan we serieus kijken naar een goed moment om in te stappen. Je vraagt je nu misschien af: waarom niet gelijk kopen? We willen eerst zeker zijn van de trend.

 

Als MATIC naar de $0,80 schiet en na een kleine daling snel steun vindt, dan is dat voor ons een sterk teken dat de koers omhoog wil blijven gaan.  Dat is voor ons het perfecte moment.”

Datum analyse: 31 oktober. Klik op de grafiek voor volledige grootte

Op zoek naar een betrouwbare partij om MATIC te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Waarom het aankomende vrijdag spannend kan worden voor Bitcoin
Waarom het aankomende vrijdag spannend kan worden voor Bitcoin
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie