Wessel Kersting Wessel Kersting
24/02/2024 11:31 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/02/2024 11:30

Fetch.ai (FET) crypto staat op het punt om een grote sprong te maken

Analyses
THORChain (RUNE) koers kan na harde daling met 300% herstellen

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Fetch.ai (FET), een voorloper in kunstmatige intelligentie voor blockchain, staat centraal in deze analyse. We duiken in de koersverwachting voor FET voor de nabije toekomst met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot deze exclusieve omgeving. Onze groep is ontworpen om je te informeren en te begeleiden en telt meer dan 1.500 leden. Let op: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse fetch.ai (FET) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse toegevoegd op verzoek van de leden uit de Premium omgeving. Zij deelden onlangs het volgende over de koers van FET:

“Fetch.ai heeft recentelijk een indrukwekkende bullish trend laten zien, en het lijkt erop dat deze trend voorlopig nog niet ten einde is. We hebben een specifiek patroon geïdentificeerd binnen deze stijging: een innerwave ‘12345 Elliott Wave’ patroon, dat fungeert als een verlengde derde wave.

 

De afgelopen dagen hebben we een sterke stijging waargenomen die, volgens onze verwachtingen, zijn hoogtepunt zal vinden in een Fibonacci-cluster tussen de $1,20 en $1,30. Op dit punt anticiperen we op een korte periode van daling of zijwaartse beweging als een vorm van consolidatie. Desondanks verwachten we vervolgens een hernieuwde stijging, die de koers met nieuwe kracht verder omhoog zal drijven.

 

Deze laatste wave zou ons moeten leiden naar ons primaire doel van $1,50. Echter, na het bereiken van dit doel, verwachten we een meer significante daling. Op dit moment ziet de toekomst voor FET er positief uit, waarbij we een tijdelijke daling of consolidatie voorzien, gevolgd door een laatste krachtige opwaartse beweging.”

Datum analyse: 22 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oyNZSNBu/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie