Wessel Kersting Wessel Kersting
08/01/2024 11:29 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/01/2024 11:21

Hedera (HBAR) koers kan snel met bijna 90% stijgen naar $0,14

Analyses
Ethereum uitbraak suggereert dat altcoin seizoen om de hoek staat

Foto: Who is Danny/Shutterstock

Hedera (HBAR), bekend om zijn unieke ‘hashgraph’-technologie die zorgt voor snelle en veilig transacties, is het onderwerp van dit artikel. We bekijken een analyse uit onze Premium omgeving en de koersverwachting van HBAR voor de nabije toekomst.

Zoek je meer analyses of heb je specifieke vragen? Voor slechts 1 euro krijg je een proefperiode van 30 dagen van onze Premium omgeving, waar je al je vragen direct aan onze analisten kunt stellen. Onthoud dat dit bedoeld is als ondersteuning en geen financieel advies is.

Technische analyse Hedera (HBAR) koers

Premium leden van Crypto Insiders kregen onlangs een nieuwe HBAR-analyse voorgeschoteld. Deze analyse bespreekt de recente bewegingen van HBAR en de verwachtingen voor de komende periode. Dit is wat de analisten zeiden:

“Over de afgelopen maanden heeft HBAR een mooie stijging laten zien, en wij zijn van mening dat deze positieve trend zal voortzetten.

 

Onze analyse toont aan dat HBAR zich momenteel in een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon bevindt, waarbij de vierde correctieve wave net is afgerond. Daarom verwachten wij dat er nog een vijfde wave omhoog zal plaatsvinden.

 

We stellen ons target in op ongeveer $0,14, gelegen in de blauwe zone. Dat is een stijging van bijna 90%. Na het bereiken van dit doel anticiperen we op een lichte correctie, waarna we verwachten dat de stijging weer zal worden voortgezet.”

Datum analyse: 6 januari

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een bitcoin chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie