Wessel Kersting Wessel Kersting
05/03/2024 16:42 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/03/2024 12:11

Hoe Solana (SOL) door kan schieten naar $155 en mogelijk zelfs hoger

Solana-SOL
Analyses
Ethereum (ETH) kan krachtige beweging maken vanuit 'golden pocket'

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Solana (SOL), met zijn ongeëvenaarde snelheid, is het focuspunt van deze analyse. De koersverwachting voor SOL in de aankomende periode wordt uitgelicht met analyse uit onze Premium omgeving.

Voor een kleine bijdrage van slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je directe interactie met onze analisten en meer dan 1.500 leden kunt hebben. Onthoud wel: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse solana (SOL) koers

Solana is hard gestegen vanuit de groene zone die door de analisten van Crypto Insiders was getekend. Deze stijging lijkt nog niet voorbij, vertelden de analisten onlangs aan de Premium leden:

“Begin februari heeft SOL onze aangewezen groene koopzone tussen de $95 en $89 geraakt, en sindsdien is de prijs alleen maar aan het stijgen. We hebben op tijd een goede positie ingenomen, waardoor we nu profiteren van deze opwaartse beweging.

 

Op dit moment zien we een ‘12345 Elliott Wave’ patroon in de prijsactie van SOL, waarbij we ons bevinden in de krachtige derde wave. Deze wave zou de koers kunnen leiden naar het 161,8% Fibonacci-niveau, wat overeenkomt met een koers van $154,88.

 

Gezien dit pas het doel is voor de derde wave, anticiperen we dat er op middellange termijn nog meer ruimte is voor stijging. De precieze hoogte van deze toekomstige stijging hangt af van het dieptepunt van wave 4, waar we geduldig op zullen wachten. In de Premium omgeving blijven we alert op verdere ontwikkelingen die onze positie kunnen beïnvloeden.”

Datum analyse: 2 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KMfeMPx4/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie