Wessel Kersting Wessel Kersting
29/09/2023 06:58 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Hoe ver zakt ethereum voordat de koers omhoog uitbreekt?

Analyses
Ethereum koers analyse voor slimme handelaren

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

In dit artikel bieden we je een diepgaande analyse van ethereum (ETH), direct vanuit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze deskundige analisten, met hun scherpe blik op de markt, duiken wekelijks in meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Ethereum is een decentraal blockchain-platform dat bekend staat om zijn smart contracts en het bouwen van apps. Het is meer dan alleen een cryptocurrency; het is een sleutelspeler in de wereld van gedecentraliseerde financiën.

Let wel, dit artikel vertegenwoordigt geen financieel advies, maar presenteert slechts de handelsplannen en analyses van onze experts.

Litecoin (LTC) in accumulatiefase: Uitbraak kan koers naar $90 sturen

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben hebben onlangs in de Premium omgeving ETH weer onder de loep genomen. Dit zijn hun bevindingen:

“ETH’s koers lijkt vooralsnog een zijwaartse beweging te prefereren, zonder veel dynamiek of kracht. De koers heeft geen sterke neiging om opwaarts te bewegen. Dit bevestigt onze eerdere bearish inschatting.

Mocht de koers echter een daling inzetten, dan anticiperen we sterke steun in de groene koopzone gelegen tussen $1.300 en $1.500. In deze prijsrange is waar we overwegen om onze positie in ETH te versterken.”

Deze analyse is op 28 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie