Wessel Kersting Wessel Kersting
30/05/2023 17:45 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 15:53

Insider info: crypto analisten verwachten 60% stijging

Analyses
Crypto prijsvoorspelling: Experts verwachten 100% stijging

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van avalanche (AVAX) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De koers van avalanche heeft inmiddels de groene instapzone, die de analisten van Crypto Insiders al in een vorige analyse hadden aangegeven, bereikt. Dat betekent dat de koers mogelijk vanaf hier sterk kan stijgen, leggen de analisten uit:

“Ook voor AVAX geldt dat we de groene box hebben geraakt en nu bezig zijn met een beweging richting het noorden. AVAX lijkt nog wel enigszins achter te blijven ten opzichte van de andere koersen. Toch tonen de sequence en de technische analyse aan dat de correctieve cyclus is afgerond. We houden ons daarom aan het strakke invalidatielevel, die we voor onszelf op $10,47 hebben ingesteld.

We hebben lang moeten wachten voor deze groene box, maar het lijkt het waard te zijn geweest. Eerder instappen was het niet waard gezien de risico-rendementsverhouding. Zodra wij een beter beeld hebben van de eerste targets, zullen wij deze direct delen in de Premium omgeving. We verwachten dat AVAX de $24 zal aantikken, wat al een stijging van 60% zou zijn.”

Deze analyse is op 28 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Advertisement
Advertisement