Wessel Kersting Wessel Kersting
13/05/2023 14:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 15:05

Insider info: crypto analisten verwachten 80% stijging

Analyses
Riemen vast: deze crypto staat op het punt van exploderen

Foto: ST House Studio/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van Near protocol (NEAR) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse NEAR koers

In de Premium omgeving van Crypto Insiders kon onlangs gestemd worden op welke munt onze analisten onder de loep moeten nemen. De Premium leden stemden massaal op Near en die analyse delen we nu met het grotere publiek.

“Het is eindelijk zover, het wachten wordt beloond. Na het identificeren van de groene koopzone in onze eerste NEAR-analyse lijkt het erop dat we deze nu eindelijk bereiken. We willen overwegen om in de groene zone een positite in te nemen. We hebben dit vertrouwen omdat we een strakke stoploss hanteren rond de $1,23 voor een gunstig risico-rendementsverhouding.

Vanuit deze zone verwachten we dat de koers in een 5-wave Elliott Wave patroon omhoog zal bewegen. Hoewel de exacte hoogte van deze stijging nog onduidelijk is, schatten we op dit moment in dat de koers in ieder geval richting de $2,80 zal stijgen. Dit komt neer op een stijging van ongeveer 80%.

In de Premium omgeving houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en delen we regelmatig updates voor deze analyse, zodat onze leden niets missen.”

Deze analyse is op 10 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Tip van de redactie

Ervaren handelaren maken veelvuldig gebruik van Bybit. Je kunt hier namelijk ook handelen in derivaten en winst maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt. Bybit heeft deze maand een hele interessante aanbieding. Nieuwe klanten ontvangen $1000 handelstegoed, hiermee mag je zonder eigen inleg proberen winst te maken. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Op deze manier kun je zonder risico lopen ervaren hoe Bybit werkt en of het iets voor jou is. Gebruik deze link om je gratis aan te melden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie