Wessel Kersting Wessel Kersting
02/10/2023 17:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Let op: Crypto experts verwachten tijdelijke daling

Analyses
Let op: Crypto experts verwachten tijdelijke daling

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een gedetailleerde analyse van aave (AAVE), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen AAVE in je portfolio? Goed nieuws! Dit kan zomaar jouw kans zijn om diepgaande inzichten te verkrijgen voordat je je volgende stap zet. Onze analisten onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met meer dan 1.000 leden.

AAVE is een baanbrekend gedecentraliseerd financieringsplatform (DeFi) waarmee gebruikers kunnen lenen en uitlenen zonder tussenkomst van financiële instellingen, gebruikmakend van smart contracts op de Ethereum blockchain.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijk in de handelsplannen van onze analisten.

Thorchain (RUNE) koersvoorspelling: stijging naar $8 verwacht

Technische analyse AAVE koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe analyse voor AAVE gedeeld in de Premium omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“Onze blik op AAVE blijft optimistisch. Op de korte termijn lijkt echter een stevige correctie in het verschiet te liggen, wat naar onze mening slechts een aanloop is voor de volgende opwaartse golf.

We voorzien enige weerstand rond het prijspunt van $70, waarna de correctieve daling zal volgen. De exacte diepte van deze correctie is voor nu nog niet met zekerheid te zeggen, maar het lijkt aannemelijk dat de $60 weer in beeld komt. Hoewel deze beweging op het eerste gezicht negatief oogt, anticiperen we direct daarna weer een sterke stijging.”

Deze analyse is op 2 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie