Wessel Kersting Wessel Kersting
19/12/2023 15:22 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/12/2023 12:29

NEAR protocol: Koers klaar voor flinke opwaartse beweging

Analyses
NEAR protocol koersstijging van 50% leidt tot winst voor analisten

Foto: rafapress/Shutterstock

In dit artikel kijken we naar de analyse van NEAR Protocol (NEAR), rechtstreeks uit de Premium omgeving van Crypto Insiders. We bieden inzicht in de recente ontwikkelingen en toekomstperspectieven van deze cryptovaluta.

Voor meer analyses nodigen we je uit in onze Premium omgeving. Voor slechts 1 euro kun je 30 dagen lang alles ontdekken wat wij te bieden hebben. Onthoud dat dit slechts informatief is en geen financiële advies.

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe NEAR analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Sinds vorige maand heeft NEAR een indrukwekkende stijging laten zien. Hoewel de munt even aan het consolideren was, gebeurde dit perfect binnen de groene koopzone. Precies daar hebben wij dan ook onze positie opgebouwd.

 

Onze analyse wijst nu op een aanstaande stijging om de laatste wave van het Elliott Wave patroon te voltooien. Onze verwachting is dat deze stijging de NEAR koers richting de $3 zal duwen.

 

Echter, de exacte eindbestemming van deze stijging is momenteel nog niet met volledige zekerheid te bepalen. We blijven de prijsontwikkelingen nauwlettend volgen en zullen meer info direct in de Premium omgeving delen zodra we die hebben.”

Datum analyse: 17 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/aI3GWqYy/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie