Wessel Kersting Wessel Kersting
21/04/2023 06:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 13:55

Opvallend: Elliott Wave patroon voorspelt bitcoin koers

Analyses
Belangrijke update: Cardano koers wil hiernaartoe

Foto: Kovtun Dmitriy/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken. 

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse BTC koers

Bitcoin kwam onlangs te veel weerstand tegen tussen $30.000 en $31.000 en begon toen richting $28.000 te dalen. De analisten hebben daarom een nieuwe analyse gedeeld in de Premium omgeving, waarin zij het volgende zeggen:

“De koers van Bitcoin heeft de afgelopen tijd meer weerstand te verduren gehad dan in eerste instantie verwacht. Op dit moment verwachten we een ABC Elliott Wave patroon als innerwave WXY te zien. Wij verwachten daarom dat de koers tussen de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus zal uitkomen. 

Dit betekent dat we minstens een daling naar het gebied tussen $28.000 en $28.500 kunnen verwachten. Het is echter ook mogelijk dat we onder dit niveau uitkomen en richting de 161,8% Fibonacci zakken, ofwel $27.300. Vlak daaronder invalideert echter deze analyse, dus wees voorzichtig. 

In de Premium omgeving houden we de bitcoin koers nauwlettend in de gaten en zullen we binnen enkele dagen gelijk weer een nieuwe BTC analyse delen.”

Deze analyse is op 20 april met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement