Wessel Kersting Wessel Kersting
01/02/2024 11:47 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/01/2024 11:51

Polkadot (DOT) koers toont nieuwe kansen in Fibonacci’s golden pocket

Polkadot-DOT
Analyses
Sei (SEI) crypto op koers naar $1 met doorbraak van belangrijke zone

Foto: Mircea Moira/Shutterstock

Polkadot (DOT), bekend voor het verbinden van verschillende blockchains, staat centraal in deze analyse. We presenteren een technische analyse uit onze Premium omgeving met een koersverwachting voor DOT voor de komende periode.

Heb je interesse in meer informatie of specifieke vragen? Voor slechts 1 euro kun je 30 dagen toegang krijgen tot onze Premium omgeving, waar je direct in contact komt met onze analisten. Let op: deze analyse is bedoeld ter informatie en onze analisten zijn geen financiële adviseurs.

Nieuwe instapkansen voor polkadot (DOT)

Januari is alweer voorbij, maar DOT ziet er nog niet heel sterk uit volgens de analisten van Crypto Insiders. Zij zeiden onlangs hier het volgende over in de Premium omgeving:

“In onze analyse van DOT merken we op dat de munt momenteel niet zijn sterkste fase doormaakt. Na het breken van de eerder positieve opwaartse trendlijn medio januari, zien we dat DOT aanzienlijk onder deze trend handelt. Dit is een belangrijke verandering in de trend van DOT.

 

We observeren nu een ABC Elliott Wave patroon dat neerwaarts beweegt. We schatten in dat dit patroon zal eindigen ergens tussen de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus en de 61,8% zone. Deze zone is momenteel vrij breed, en ligt tussen $4,567 en $5,857.

 

Ons plan is om DOT in deze specifieke zone op te pikken, aangezien we een opwaartse beweging verwachten na het bereiken van dit niveau. Echter, als de koers onder de $3,572 zou zakken, moeten we ons voorbereiden op verdere neerwaartse prijsactie.”

Datum analyse: 30 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vR4RNw7P/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
'Bitcoin koers stijgt in twee maanden naar $95.000,' volgens analist
Bitcoin zal naar $420.000 doorduwen volgens financieel expert
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF's
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF’s
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken
Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie