Wessel Kersting Wessel Kersting
09/01/2024 19:16 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/01/2024 18:26

Polkadot (DOT) verschuift van opwaartse naar neerwaartse trend

Polkadot-DOT
Analyses
Fantom (FTM) stuit op weerstand: dit zijn de mogelijke scenario's

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Polkadot (DOT), bekend om zijn unieke interoperabiliteit tussen verschillende blockchains, staat vandaag in de schijnwerpers van onze analyse. De focus ligt op de koersverwachting voor de nabije toekomst. Dit artikel biedt een technische analyse afkomstig uit onze Premium omgeving.

Ben je na het lezen geïnteresseerd in meer diepgaande informatie of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je rechtstreeks in contact komt met onze experts. Onthoud: dit is geen financieel advies.

Technische analyse polkadot (DOT)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders werd onlangs een nieuwe DOT analyse gedeeld met alle leden. Hierin werd het volgende gedeeld:

“Onze meest recente analyse van DOT toont een verandering in de koers; een verschuiving van een opwaarts naar een neerwaarts patroon. Dit betekent dat we ons moeten voorbereiden op een grotere correctie.

 

We verwachten dat vermogen uit altcoins, zoals DOT, zal overvloeien naar bitcoin (BTC), wat wil zeggen dat de koersen van altcoins mogelijk minder sterk zullen blijven. Deze verschuiving in marktdynamiek kan leiden tot het vormen van nieuwe lokale dieptepunten voor DOT.

 

Het is zeer waarschijnlijk dat DOT onder de $6,50 zal uitkomen. Gezien deze ontwikkeling, zullen we de koers van de coin nauwlettend blijven volgen in de Premium omgeving.”

Datum analyse: 8 januari. Afkomstig uit de Premium omgeving van Crypto-Insiders

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Via deze link ontvang je 20 euro crypto cadeau. Grijp je kans en meld je vandaag nog aan om deze bonus te claimen!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Advertentie