Wessel Kersting Wessel Kersting
30/12/2023 09:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/12/2023 11:32

Polygon (MATIC) analyse: koersdoel van $1,75 in zicht

Analyses
Polygon (MATIC) analyse: koersdoel van $1,75 in zicht

Foto: photo_gonzo/Shutterstock

Polygon (MATIC), een efficiënte Ethereum schaaloplossing, is het onderwerp van onze huidige analyse. De focus ligt op de koersverwachting voor MATIC in de komende periode. Dit artikel bevat een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Voor diegenen die meer inzicht willen of specifieke vragen hebben, bieden we 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro. Onthoud dat onze analyses geen financieel advies zijn.

Technische analyse polygon (MATIC) koers

In de Premium omgeving van Crypto Insiders werd onlangs een nieuwe analyse van MATIC gedeeld. Dit is wat de analisten over de MATIC koers zeiden:

“Recent hebben we bij MATIC een mooie dingen gezien. Nadat de koers in de groene koopzone rond de $0,77 terechtkwam, was MATIC, zoals we hadden verwacht, gestegen. De stijging was sterk en direct, met een doorbraak naar de $1.

 

We verwachten dat MATIC hier wat weerstand tegenkomt, maar daarna verwachten we een stijging richting de $1,15, waar het 161,8% Fibonacci niveau ligt. Dit is een typische ontwikkeling voor de derde wave in een 12345 Elliott Wave patroon.

 

Voor de langere termijn hebben we een ambitieuzer doel gesteld op de $1,75. Om ons te beschermen tegen onverwachte marktbewegingen, hebben we een invalidatieniveau ingesteld op $0,79. Dit niveau dient als een veiligheidsgrens voor onze strategie.”

Datum analyse: 27 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/03Dl6WKt/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie