Wessel Kersting Wessel Kersting
30/11/2023 14:32 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/11/2023 13:38

Polygon (MATIC) correctie leidt naar nieuwe kansen in groene zone

Analyses
Polygon (MATIC) analyse: koersdoel van $1,75 in zicht

Foto: photo_gonzo/Shutterstock

In onze nieuwste analyse richten we ons op de koers van polygon (MATIC), een veelbelovend multi-chain systeem  en schalingsnetwerk voor Ethereum. Deze analyse, direct afkomstig uit onze Premium omgeving, behandelt de recente koersbewegingen van MATIC en biedt een blik op de toekomst.

Word lid van onze Premium omgeving voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang. Onze analyses bieden waardevolle informatie, maar dienen niet als financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor polygon (MATIC)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe MATIC analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin onthulden ze het volgende:

“MATIC had na de recente piek van ongeveer $1 onmiddellijk de daling ingezet, wat ons een duidelijk signaal geeft over het verloop van de koers. Volgens onze analyse bevindt MATIC zich nu in de tweede wave van een 12345 Elliott Wave patroon, waarin een WXY Elliott Wave patroon wordt gevormd.

 

Dit wijst op een neerwaartse beweging. We verwachten dat de tweede wave zal eindigen rond het 61,8% Fibonacci-niveau, wat neerkomt op een koers van ongeveer $0,68. Hier hebben we dan ook onze groene koopzone geplaatst, omdat we verwachten dat de koers vanaf hier weer zal stijgen.

 

Het is belangrijk om te vermelden dat ons invalidatieniveau voor deze analyse op de $0,49 ligt. Dit betekent dat als de koers onder dit niveau daalt, we onze strategie moeten heroverwegen. Tot die tijd houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en bereiden we ons voor op de kansen die zich kunnen voordoen.”

Datum analyse: 26 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vBZCB4oF/

Ontvang gratis MATIC crypto naar keuze

Exclusief voor Crypto Insiders lezers: meld je aan bij Bitvavo, Nederlands populairste crypto-platform, via onze link en ontvang een welkomstbonus plus geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties. Dubbel voordeel in één aanbod!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie