Wessel Kersting Wessel Kersting
24/06/2024 15:50 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/06/2024 13:20

Populaire crypto kan snel weer stijgen door vervroeging AI-merger

Fetch.ai-FET
Analyses
Bitcoin kan sterk herstellen terwijl beleggers massaal de dip kopen

Foto: Champ008/Shutterstock

Fetch.ai (FET), een toonaangevend platform voor gedecentraliseerde AI-oplossingen, wordt vandaag uitgelicht.

In de afgelopen tijd zagen we veel volatiliteit omtrent FET door aanstaande fusie van 3 grote AI-cryptomunten. Nog meer volatiltieit werd veroorzaakt door een notificatie in de Binance-app waarin werd vermeld dat FET verwijderd zou worden. Hoewel dit een miscommunicatie bleek te zijn, raakten investeerders toch in paniek. Er is echter goed nieuws: de merger is verplaatst naar 1 juli, in plaats van de oorspronkelijke datum van 15 juli.

In onze Discord omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Technische analyse fetch.ai (FET) koers

Fetch.ai is na een sterke stijging weer fors gedaald, maar daar hielden de analisten van Crypto Insiders al rekening mee. Zij deelden namelijk een week geleden de volgende FET analyse in Discord:

“FET lijkt op de lange termijn een opwaartse trend te willen maken. Na een harde daling heeft de koers steun gevonden in de blauwe zone rond de $1,10. Vanuit deze zone is een sterke opwaartse beweging gestart, wat wijst op een potentiële trendomkeer.

 

Voor de korte termijn zien we een correctie plaatsvinden. We verwachten dat de koers terug zal trekken naar de groene zone tussen de $1,35 en $1,50, wat overeenkomt met de 50% tot 61,8% Fibonacci retracement niveaus. 

 

Als de koers steun vindt in deze groene zone, verwachten we een verdere stijging richting de $1,70 en daarna richting targets rond de $2. We blijven bullish ten opzichte over FET en houden in Discord de markt nauwlettend in de gaten voor verdere prijsactie.”

Datum analyse: 20 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/6rofHiF9/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Advertentie