Wessel Kersting Wessel Kersting
07/06/2023 06:47 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 16:21

Ripple voorspelling: dit is hoe ver XRP nog kan stijgen

Analyses
ADA in de spotlight: Nieuwe Cardano koersvoorspelling

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Slimme handelaren weten dat winstgevend handelen niet alleen mogelijk is wanneer een koers stijgt, maar ook wanneer een koers daalt. Onze analisten verwachten dat de koers van Ripple (XRP) de komende periode zal dalen. In dit artikel leggen we uit waarom zij dit verwachten en hoe je hiervan kunt profiteren. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in meer analyses van onze experts, dan kun je ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse Ripple (XRP) koers

XRP maakte deze week, net als de rest van de markt, even een flinke duik, maar komt inmiddels alweer uit rond dezelfde prijs als voor de dip. Het ziet er naar uit dat XRP weer zijn weg omhoog hervat, maar daarna kan een omkeer plaatsvinden. Dat legden den analisten onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“XRP zit al een tijd in een opwaartse beweging vanuit de blauwe zone middels een 12345 Elliott Wave patroon. Houd rekening ermee dat deze stijging niet lineair zal zijn, tussentijdse dalingen zijn onvermijdelijk. Daarom is de witte lijn op de grafiek slechts indicatief. 

Uiteindelijk voorspellen we dat de koers tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci zal uitkomen, wat gelijkstaat aan een koers tussen de $0,634 en $0,695. Dit klinkt wellicht bullish, maar laat je niet misleiden. We verwachten namelijk een forse daling vanuit dit niveau. 

Waar deze daling precies uit zal komen, is nog te vroeg om te bepalen. Zodra we deze inschatting kunnen maken, delen we dit onmiddellijk in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 5 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je exclusieve toegang tot dagelijkse technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Stel vragen en praat mee met ervaren analisten en succesvolle handelaren in onze bruisende, vriendelijke community. Groei op een unieke, plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer info en geniet van een 30 dagen gratis proefperiode om de voordelen zelf te ervaren.

Profiteer van dalende koersen via Bybit

Bij Bybit nemen onze analisten zogeheten ‘short-posities’ in. Dit betekent dat ze profiteren van een daling in de waarde van een cryptovaluta: ze verkopen in feite een crypto die ze niet bezitten met de verwachting deze later goedkoper terug te kopen, wat winst oplevert. Bijkomend voordeel is dat Bybit je in staat stelt de strategieën van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren, waardoor je kunt profiteren zonder constant actief te zijn. Registreren bij Bybit is gratis en je ontvangt momenteel $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Advertentie