Wessel Kersting Wessel Kersting
18/12/2023 08:35 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/12/2023 08:25

Ripple (XRP) koersdaling op komst, waarschuwen experts

XRP-XRP
Analyses
Ripple (XRP) breekt cruciale zone en kan vanaf hier met 66% stijgen

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

Dit artikel presenteert een analyse van ripple (XRP), direct afkomstig uit onze Premium omgeving. We kijken naar de technische factoren die invloed hebben op de koers van XRP en bieden inzichten die waardevol kunnen zijn voor jouw investeringsstrategie.

Profiteer van meer analyses en een interactieve community door je voor slechts 1 euro aan te melden voor onze Premium omgeving, en geniet 30 dagen van exclusieve content. Onze analyses dienen als informatieve bron en zijn geen financieel advies.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ripple (XRP)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe XRP analyse uitgebracht in de Premium omgeving. Deze recente analyse focust zich op de volgende belangrijke punten:

“We staan aan de vooravond van een bearish fase voor XRP. De munt heeft aanzienlijke weerstand ondervonden in de grotere blauwe zone, die zich uitstrekt van $0,682 tot $0,753.

 

Na twee afwijzingen in dit gebied, lijkt de markt ons een duidelijk signaal te geven. Op de kortere termijn verwachten we desondanks eerst een opwaartse correctie richting $0,6376 en $0,6596.

 

Echter, de verwachting is dat deze stijging kortstondig zal zijn en zal leiden tot een nieuwe afwijzing, gevolgd door een verdere daling. We houden de niveaus $0,3182 en $0,411 nauwlettend in de gaten als mogelijke steunpunten.”

Datum analyse: 16 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/TV5IedDj/
Advertentie

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie