Wessel Kersting Wessel Kersting
01/03/2024 08:56 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/02/2024 11:31

Solana (SOL) op koers: Elliott Wave patroon hint op explosieve groei

Solana-SOL
Analyses
Litecoin (LTC) lijkt op de rand van een koersexplosie te liggen

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

Solana (SOL), bekend om zijn hoge doorvoersnelheid en lage transactiekosten, is het onderwerp van deze analyse. We verkennen de koersverwachting van SOL met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium content, waar we wekelijks analyses delen van 20 verschillende crypto met 1.500 actieve leden. Let wel, onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse solana (SOL) koers

Solana presteert al een tijdje zeer sterk en volgens de analisten van Crypto Insiders is de opwaartse trend nog niet voorbij. Dat legden zij enkele dagen geleden als volgt uit aan Premium leden:

“Voor solana zien we op de grafiek een duidelijk ‘12345 Elliott Wave’ patroon naar boven gevormd worden. Dit wijst op een mogelijk sterke opwaartse beweging die in het verschiet ligt, misschien zelfs een explosieve stijging.

 

We hebben al gebruikgemaakt van de gunstige koopmogelijkheid in de groene zone, die zich tussen de $89 en $92,50 bevond. De opwaartse trend zou de koers naar de R2 van de maandelijkse pivot kunnen brengen, die rond $136 ligt, en wellicht zelfs verder.

 

Om ons te beschermen tegen onverwachte koersdalingen, hebben we een invalidatieniveau vastgesteld op $95. Mocht de koers onder dit niveau zakken, dan kunnen we een verdere daling verwachten. Om dit risico te beperken, hebben we een stoploss ingesteld net onder dit niveau.”

Datum analyse: 28 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/5G2Nezaw/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie